Glassnode Kurucusundan Bitcoin Yükselişi İçin Yeni Sinyal: Piyasadaki Arz Yetmiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann, Bitcoin (BTC) için en önemli yükseliş sinyallerinden birini açıkladı.

Bitcoin 35 bin dolar seviyesinde konsolide olurken güncel durum hakkında bir yorumda Glassnode kurucusu Yann Allemann’dan geldi. Allemann 6 Kasım tarihinde yazdığı bir blog gönderisinde, Bitcoin piyasa talebinin piyasadaki arzı geride bıraktığına işaret etti.

Deneyimli isim artan talebin bir göstergesi olarak sadece 1 günde ağa dahil olan 700 bin yeni Bitcoin adresini vurgularken bu göstergenin yükselişin devamı için önemli bir sinyal olabileceğini belirtti.

Piyasadaki artan talebin alıcıları daha agresif olmaya itebileceğini ima eden Allemann, tarihsel olarak bakıldığında bu tür ortamların alış baskısına sebep olduğunu söyledi:

Bitcoin’in piyasa talebi arzını geride bıraktı, bu da güçlü bir pozitif ivmenin açık bir işareti. Sadece bir günde 700.000 yeni BTC adresi ağa katıldı. Bu genişleme, fiyat tahminleri için en güvenilir göstergelerden biri olarak kabul ediliyor. Halihazırda dolaşımda olan Bitcoin arzının azalması nedeniyle alıcıların, emirlerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için tekliflerini artırmaları gerekebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode Kurucusundan Bitcoin Yükselişi İçin Yeni Sinyal: Piyasadaki Arz Yetmiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!