Bu Şirket Yüzlerce Projeye Yatırım Yaptı: Henüz Kripto Para Çıkarmamış Olanlar Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Coin98, yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan DWF Labs’in yatırım portföyünü açıkladı.

Coin98 tarafından hazırlanan tabloya göre DWF Labs, kripto para ekosistemi genelinde 174 projeye yatırım yaptı veya bu projelerle iş birliği içerisine girdi.

Bu projeler arasından 39 tanesinin token’ı Binance’de listelenirken, yalnızca 6 tanesinin henüz token’ı bulunmuyor. Buna karşın borsada yer almayan 129 proje yer alıyor.

Piyasa yapıcı olan DWF Labs, bu projelerle genelde “stratejik ortaklık” adı altında iş birliği yapıyor. Şirket bu kapsamda projeden bir miktar token alabiliyor, piyasa yapıcı olarak hizmet verebiliyor, pazarlama gibi alanlarda destek sağlayabiliyor.

DWF Labs Yönetici Ortağı Andrei Grachev ise Coin98 tarafından hazırlanan tablonun büyük oranda eksik olduğunu açıkladı. Coin98 ekibine yaptıkları araştırma için teşekkür eden Grachev, “Ama bu portföyümüzün yalnızca %40’ını gösteriyor.” dedi.

Şirket, portföyünde bunlara ek olarak hangi projelerin olduğuna dair açıklama yapmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Şirket Yüzlerce Projeye Yatırım Yaptı: Henüz Kripto Para Çıkarmamış Olanlar Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!