Bir Ayda Yüzde 60 Değerlenen Altcoin İçin Satış Baskısı Uyarısı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain verileri, bir ayda %50’den fazla değer kazanan altcoin’in bir satış baskısı yaşayabileceğini gösteriyor.

Blockchain analiz platformu Lookonchain, Unifi Protocol DAO (UNFI) token yatırımcılarını bazı balinaların işlemlerine karşı uyardı.

CoinGecko verilerine göre UNFI son 30 gün içerisinde %61; son 24 saat içinde %11 değer kazandı ve 10,87 dolar seviyesine yükseldi.

Blockchain verilerine göre bugün erken saatlerde bir yatırımcı, Binance hesabından 200.049 UNFI (2,1 milyon dolar) çekti.

Binance’deki UNFI cüzdanları özellikle 24 Ağustos-6 Eylül aralığında hareketlilik gösterdi. Bu aralıkta üç cüzdan, Binance’den toplamda 1,82 milyon UNFI çekti ve fiyat %135 artış gösterdi.

Bu balinalardan birinin hesabında hala 750.000 UNFI bulunuyor ve bunların gerçekleşmemiş karı yaklaşık 4,22 milyon dolar olarak ölçülüyor.

Diğer cüzdanlar da katıldığında balinaların yaklaşık 7,4 milyon dolarlık gerçekleşmemiş karı olduğu belirtiliyor. Lookonchain’in paylaşımında, “Güncel fiyat üstünden yaklaşık 7,4 milyon dolarlık bir kazanç var ve kar elde etmek için her an UNFI satabilirler.” vurgusu yapıldı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Ayda Yüzde 60 Değerlenen Altcoin İçin Satış Baskısı Uyarısı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!