Türk Kripto Para Borsasında Galatasaray Fan Token 52 Liradan 6 Kuruşa Düştü: 800x Fiyat Farkı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye merkezli kripto para borsası Icrypex’de meydana gelen bir hata nedeniyle Galatasaray Fan Token (GAL) fiyatı neredeyse sıfırlandı. 

Icrypex’de yer alan Galatasaray Fan Token fiyatı TSİ saat 16.40 sularında 52 TL’den 0,065 TL’ye düştü. Ancak olayın yaşandığı esnada CoinGecko verilerine göre GAL, diğer borsalarda 800x daha yüksek fiyat olan 52,8 TL’den işlem görüyordu.

Sorunun kaynağı net olarak bilinmezken problemin, alım-satım dengesini sağlayan botlarda meydana gelen bir hata nedeniyle olduğu düşünülüyor.

GAL/TRY işlem çiftinde mevcut durumda alım-satım yapmak isteyen kullanıcılar, “şu anda gerçekleştirilemiyor” hatası alıyor. Öte yandan 16.40 ile 17.04 arasında kullanıcıların alım yapabildiği görünüyor. Bu süreçte toplamda 125 bin GAL hacmi döndüğü de borsadan alınan veriler arasında yer alıyor.

Icrypex’in bu süreçte satın alan kullanıcı hesaplarını bloke ettiği belirtiliyor. Haberin yazıldığı esnada, fiyatın hala 0,171 TL’den olduğu ancak 50 TL’ye kadar herhangi bir satış emrinin olmadığı görünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türk Kripto Para Borsasında Galatasaray Fan Token 52 Liradan 6 Kuruşa Düştü: 800x Fiyat Farkı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!