Web3 Altcoin’inde 10 Milyon Dolarlık Kilit Açıldı, Justin Sun Dahil 142 Adrese Aktarıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 projesi Galxe (GAL) yaklaşık 10 milyon dolarlık token’ı dikkat çeken yeni sahiplerine gönderdi.

Verilere göre 5 Kasım günü 10,25 milyon dolar değerinde 7,42 milyon GAL‘ın kilidi açıldı. Kilit açılış işlemlerinin ardından milyonlarca dolar değerinde olan bu tokenlar yatırımcılar, ekip, topluluk ve pazarlamayı kapsayan 142 adrese dağıtıldı.

Gönderilen bu adresler arasında özellikle bazıları dikkat çekti. Etherscan verilerine göre 142 adresin içerisinde Amber Group, Spartan Group, Multicoin Capital, HashKey Capital ve Justin Sun gibi isimlerde yer aldı.

Hong Kong merkezli dijital varlık platformu Amber Group’un ve yine Hong Kong merkezli ilk lisanslı borsa HashKey’in bu isimler arasında yer alması Asya tarafından Galxe’ye karşı artan ilgiyi ortaya koydu. Ayrıca bu stratejik token dağıtımı acaba GAL HashKey’de listelenen 7. kripto para mı olacak sorusunu akıllara getirdi. HashKey son olarak Uniswap’i (UNI) listeleyeceğini duyurmuştu.

Öte yandan TRON (TRX) kurucusu Justin Sun’ın da GAL alan taraflardan biri olması projeye olan desteğin büyüklüğünü de gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 Altcoin’inde 10 Milyon Dolarlık Kilit Açıldı, Justin Sun Dahil 142 Adrese Aktarıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!