Spot Bitcoin ETF heyecanı blokzincir oyunlarına ilgiyi yeniden alevlendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Animoca Brands kurucusu Yat Siu, spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonunu (ETF) beklerken oluşan coşkunun yalnızca Bitcoin fiyatını yükseltmekle kalmadığını, bunun yanında blokzincir oyunlarına ilgiyi de yeniden alevlendirdiğini söyledi. 

Hong Kong Fintech Week’te Cointelegraph’a konuşan Siu, birçok kripto paradaki fiyat artışlarının Web3 oyun piyasasında yatırımcı güvenini yeniden canlandırdığını ve ilgili zincir içi faaliyetlerde yeni bir dalga yarattığını söyledi. 

“Token fiyatları, kullanıcılar ve fayda açısından güven oluşturmanın bir yoludur.”

Siu, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece paraya sahip olmak yetmez, aynı zamanda sahip olduğunuz şey hakkında kendinize güven duymanız gerekir. Fiyatlar yüksek olmasına rağmen bir sektör ya da ülke büyümüyorsa, insanlar güvenlerini kaybedebilir.” 

Busy @animocabrands fam & frens booth including @TheSandboxGame @MocaverseNFT @WreckLeagueHQ @the_phantom_g @AnichessGame and more at #HKFintechWeek2023 Hong Kong is clearly determined to becoming the #web3 hub! pic.twitter.com/6spuYH7Jhy

— Yat Siu (@ysiu) November 3, 2023

Yatırımcı güvenini tek bir ölçüte indirgemek zor olsa da Siu, GameFi sektöründeki büyüme ve inancın, zincir içi faaliyetlere yakından bakılarak ölçülebileceğini vurguladı. 

Siu bir projenin başarısını ölçmek için yalnızca token fiyatına bakmak yerine, yatırımcıların tıpkı bir ülke ekonomisini değerlendirir gibi farklı verilere bakıp, çeşitli faktörleri dikkate alarak hareket etmesi gerektiğini söyledi ve şunları ekledi:

“Önemli olan sadece belirli bir şeyin fiyatı değildir. Ekonominin tamamıdır.” 

Veriler ise Siu’nun yorumlarını destekledi. DappRadar verilerine göre, geçtiğimiz ay Animoca’da en çok oynanan blokzincir tabanlı oyun Axie Infinity oldu. İşlem aktivitesinde yüzde 50 artış yaşanırken işlem hacminde ise yüzde 14 yükseliş kaydedildi. 
 
Axie Infinity işlem aktivitesi, 2 Temmuz’daki yıllık en düşük seviyesinden bu yana istikrarlı bir şekilde arttı. Kaynak: DappRadar 

Siu, birçok kripto endüstrisi oyuncusunun kendilerine sunulan teklifleri benzersiz ve pazarın geri kalanından ayrı görse de tüm kripto ekosisteminin genel anlamda halen temelde Bitcoin büyümesine bağlı olduğuna inandığını dile getirdi ve devam etti:

“Halen Bitcoin’in Web3 rezerv para birimi olduğu altın temelli bir finansal ekosistemdeyiz. Bitcoin’in nasıl kullanıldığı, nasıl saklandığı ve kimin sahip olduğu aslında kripto ekosistemindeki değer temelini oluşturuyor.” 

Siu, spot Bitcoin ETF onayı alınmasının sektörün geneli için inanılmaz bir nimet olacağından bahsederken, geleneksel finans kurumlarından yeni yatırımlar gelmesiyle sektöre güvenin artacağından da emin konuştu. 

Siu, uluslararası ekonominin altına bağımlılığından kurtulması gibi kripto sektörünün de fiili ters varlık olarak Bitcoin’e bağımlılığını eninde sonunda aşacağını öngördü. 

“Nüfus ve ekonomiler büyüdükçe, daha doğal ve verimli sistemlere ihtiyacımız artacak. Bana göre gittiğimiz yer burası ancak 1 trilyon doların üzerinde bir büyüklüğe sahip olmasına rağmen hala Web3’e dahil olan çok az kişi var” diye konuşan Siu, ekledi: 

” Pazar olgunlaştıkça bu durum da aşılacaktır.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Spot Bitcoin ETF heyecanı blokzincir oyunlarına ilgiyi yeniden alevlendirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!