Londra Borsası dijital varlıklar direktörü arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Londra Borsası ve diğer fintech şirketlerinin ana şirketi Londra Borsa Grubu (LSEG), verdiği LinkedIn ilanı ile dijital varlık yöneticisi aradığını duyurdu.  

LSEG, diğer beceri ve gerekliliklerin yanı sıra “dijital varlıklar, kripto para birimleri ve dağıtık defter teknolojisi konusunda tutkusu ve bilgisi” olan adaylar aradığını söyledi. 

İlana göre, LSEG’in gelecekteki dijital varlık yöneticisi, şirketin “bir dizi yeni altyapı çözümünü ve kabiliyetini ayrıca LSEG’in dijital özel pazarlardaki markasını ve ekosistemini geliştirmek” için ticari bir strateji belirlemesine ve uygulamasına yardımcı olacak. 

LSEG temsilcisi neler söyledi?

LSEG temsilcisi Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerle ilgili daha fazla ayrıntı veremeyeceğini söyledi.

İlan, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nın blokzincir teknolojisini kullanarak geleneksel bir varlık alım satım platformu oluşturacağını açıklamasının ardından verildi. Köklü finans kurumu 4 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada, geleneksel varlıkların saklanması, satın alınması ve satılmasında verimliliği artırmak amacıyla teknolojiyi kullanmayı planladığını belirtmişti.

Buna karşın LSE Group sermaye piyasaları başkanı Murray Roos ise kripto para birimlerini temel alan herhangi bir platform inşa etmeyeceğini belirtti.

Birleşik Krallık, yetkililerin yasadışı faaliyetlerde kullanılan Bitcoin’lere el koymasına izin veren bir yasa tasarısını kabul etmiş ve Ekim ayında yaklaşan stablecoin düzenlemeleri için planlarını açıklamıştı. Bu gelişmelerin ardından yerel kripto piyasası sallanmaya başladı.

Eylül ayında, Birleşik Krallık mali gözlemcisi kripto şirketlerine bir piyasa uyum düzenlemesi tebliğ etti ve Ocak 2024 tarihine kadar bu düzenlemenin oturtulmasını istedi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Londra Borsası dijital varlıklar direktörü arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!