Bitcoin Analistine Göre Piyasada Bullish Olmamak İçin Hiçbir Sebep Yok

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki istihdam verilerini ve borsa hareketliliğini yorumlayan analistlere göre Bitcoin fiyatı, yukarı yönde ilerlemeye devam edebilir.

Amberdata’nın türev direktörü Greg Magadini, “BTC’de bullish olmamak için hiçbir sebep yok.” açıklamasında bulundu.

Magadini, ABD’de cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin ve borsadaki volatilite düşüşünün Bitcoin için olumlu olduğunu düşünüyor.

ABD’de ekim ayında tarım dışı istihdam 150 bin arttı. Ortalama saatlik kazançlarda aylık yüzde 0,2; yıllık yüzde 4,1 artış oldu. Ekimde işsizlik yüzde 3,9 yükseliş gösterdi.

Faiz oranını arka arkaya iki kez sabit tutan Fed, faiz artışlarının bitmiş olabileceği sinyalini vermişti.

Magadini, “Tüketici fiyat endeksinin ve saatlik gelirlerin trendinde de iyi bir ilerleme görüyoruz, bu da Fed’in güvercin tutumunu sürdürmeye devam etmesi için imkan sunabilir.” dedi.

Hisse piyasasındaki volatilite düşüşünün de Bitcoin’in lehine olduğu düşünülüyor. Korku endeksi olarak bilinen VIX endeksi, bir haftada 20,70’den 15,36’ya kadar düştü.

 

Bitcoin Analistine Göre Piyasada Bullish Olmamak İçin Hiçbir Sebep Yok isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Analistine Göre Piyasada Bullish Olmamak İçin Hiçbir Sebep Yok
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!