Hong Kong Lisanslı İlk Borsadan Altcoin Listelemesi: Kripto Para Sayısı 6’ya Çıkacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong lisanslı ilk kripto para borsası HashKey, yeni bir altcoin listeleyeceğini açıkladı.

Hong Kong’lu bireysel yatırımcılara kripto para hizmeti sunan HashKey, platforma Uniswap’i (UNI) ekleyeceğini duyurdu. HashKey resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre UNI/USD işlem çifti için alım-satım hizmeti 9 Ekim TSİ 11.00’de başlayacak.

Yalnızca profesyonel kullanıcılar için alım-satımın açılacağını vurgulayan Hashkey, yatırma ve çekme işlemleri için Ethereum ağının (ERC-20) kullanılacağını belirtti. Borsa ayrıca kullanıcıların sıfır işlem ücreti kampanyasından yararlanacağını söyledi.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) düzenlemeleri kapsamında profesyonel kullanıcılar, 1 milyon dolardan fazla portföye sahip kullanıcıları ifade ediyor.

Borsa bununla birlikte UNI listelemesini kutlamak için 5.000 HSK’lık bir ödül havuzu da başlattı. Kampanya süresince belirli görevleri yapan kullanıcılara 20 HSK ödül verileceği ifade edildi.

HashKey daha önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC), Avalanche’ı (AVAX) listelemişti. UNI borsada listelenen 6. kripto para olacak.

Borsa son olarak  profesyonel kullanıcılar için AVAX alım-satım işlemlerini başlattığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong Lisanslı İlk Borsadan Altcoin Listelemesi: Kripto Para Sayısı 6’ya Çıkacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!