Bitcoin madencilik şirketi, bulut hizmeti birimini halka arz edebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya merkezli madencilik şirketi Northern Data, şirketin daha esnek bir yapıya bürünmesi için harekete geçti.

Bloomberg’ün haberine göre madencilik şirketi, bulut hizmet sağlayıcısı Taiga’yı halka arz edebileceğini duyurdu.

Şirketin COO’su Rosanna Kincaid-Smith, Frankfurt’ta yatırımcılar ve analistler ile yaptığı bir görüşmede şu ifadelere yer verdi:

“Şirketi, kesinlikle bize daha fazla esneklik sağlayacak şekilde yapılandırdık. Taiga birimimizin listelenmesi (halka arz olması) önemli bir seçenek olabilir.”

Üç ayrı birim kuruldu

Northern Data, 2023 yılının başında Bitcoin madenciliği operasyonlarının yürütüldüğü Peak Mining’i, yapay zekâ bulut hizmeti sağlayıcısı Taiga’yı ve veri merkezi kuruluşu olan Ardent’i kurdu.

Şirket, bugün yaptığı bir açıklamada, USDT ihraççısı Tether’den 610 milyon dolarlık bir borç finansmanı aldığını açıkladı. Elde edilen bu krediler ile şirketin üç ayrı kolunun finanse edileceği kaydedildi.

Northern Data, yapay zekâ bulut işinin maliyetinin arttığını ve bu sebeple 5 ila 20 milyon avro arasında bir zarar kaydedileceğini açıkladı. Bununla birlikte şirket, 65 ila 75 milyon avro arasında da bir gelir beklentisi olduğunu paylaştı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin madencilik şirketi, bulut hizmeti birimini halka arz edebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!