Shiba Inu’dan Ethereum’a Rakip Olacak Hizmet: Alan Adı Satışı Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB) ekibi, kullanıcıların Web3 kimlikleri edinebilmelerine imkan sağlayacak Shib Name Service’i (SNS) hayata geçirdi.

Piyasanın en çok talep gören Web3 alan adı sistemi Ethereum Name Services’e (ENS) rakip geldi. Shiba Inu ekibi 31 Ekim günü SNS adı verilen hizmeti piyasaya sürdü. Söz konusu hizmet Shiba Inu Katman 2 (L2) blokzinciri çözümü Shibarium üzerine inşa edildi.

Kullanıcılar 31 Ekim itibariyle Shib Name Service üzerinden “.shib” uzantılı alan adlarını satın almaya başladı. Özellikle “.eth” furyasında çok prim yapan ve yüz binlerce dolara satılan alan adları başta olmak üzere daha ilk günden “Google, Amazon, Apple, Binance, Bitcoin, Sam” gibi birçok alan adı satın alındı.

Halihazırda 4 kelime ve üstü alan adlarının yıllık kiralama ücreti 20 Bone ShibaSwap (BONE) yani yaklaşık 15 dolar ediyor. Kullanıcılar “.eth” sistemindeki sınırlı kiralama süresinin aksine yüzlerce yıl boyunca bir alan adını sahiplenebiliyorlar.

Kullanıcılar henüz satın aldıkları .shib alan adlarını satamıyorlar. Şimdilik “rezerve” edilen bu alan adları kripto para transferleri için de kullanılamıyor. Shib Name Service’in alan adı alım-satım pazar yerinin 2024 yılının 1. çeyreğinde hayata geçmesi planlanıyor.

CoinGecko verilerine göre SHIB yazım esnasında 0,00000768 dolardan BONE ise 0,744 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu’dan Ethereum’a Rakip Olacak Hizmet: Alan Adı Satışı Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!