1,4 Trilyon Dolar Yöneten Şirketin Bitcoin ETF’i BlackRock’ın Ardından Listelendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1,4 milyar dolarlık varlık yöneten Invesco’nun spot Bitcoin (BTC) ETF’inin kodu Nasdaq’da işlemlerin gerçekleşmesinden sorumlu DTCC‘de listelendi.

Invesco’nun spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu BlackRock’ın yanına katılarak Invesco Galaxy Bitcoin ETF (BTCO) etiketiyle DTCC listesine eklendi. Her ne kadar bu listeleme pozitif bir gelişme olarak yorumlansa da kesin bir spot Bitcoin ETF onayı anlamına gelmiyor.

Galaxy Bitcoin ETF (BTCO) spot Bitcoin ETF başvurusu yatırım firması Invesco ve kripto varlık fonu Galaxy Digital tarafından ortak yönetiliyor. Halihazırda sadece BlackRock ve Invesco’nun spot Bitcoin ETF başvuruları DTCC listesinde yer alıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan bir DTCC sözcüsü, söz konusu listelemelerin olası bir ETF listeleme sürecine hazırlık maksadıyla yapıldığını vurguladı:

Bir başvurunun DTCC’de listelenmesi beklemekte olan herhangi bir düzenleyici onay sürecinin sonucunu temsil etmemektedir.

11 trilyon dolar varlık yöneten yatırım devi Blackrock’ın iShares spot Bitcoin ETF’i 24 Ekim günü DTCC listesine eklenmiş ve Bitcoin fiyatı 36 bin dolara doğru ani bir yükseliş yaşamıştı. Galaxy Bitcoin ETF’in (BTCO) listelenmesi ise böyle bir etki yaratmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,4 Trilyon Dolar Yöneten Şirketin Bitcoin ETF’i BlackRock’ın Ardından Listelendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!