Circle’dan USDC İhracı İçin Karar: Bireysel Kullanıcı Desteğini Sonlandırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççılarından biri olan Circle, bireysel müşterileri için stablecoin ihracını sonlandırma kararı aldı.

USD Coin (USDC) Circle, regülatif çerçeveyle uyumunu arttırmak için bireysel kullanıcılarına karşı yeni bir karar aldı. Şirket tarafından 31 Ekim Salı günü yaptığı açıklamada “Circle Mint” isimli bireysel kullanıcılar için stablecoin ihraç programının kademeli olarak sonlandırılacağı beliritldi.

Circle tarafından müşterilere gönderilen e-posta’da tüm hizmetlerin 30 Kasım‘da sona ereceğine dair bir detay yer aldı. Bununla birlikte ticari ve kurumsal müşterilerin bu uygulamadan etkilenmeyeceği ifade edildi:

Circle eski tüketici hesapları için desteği aşamalı olarak kaldırıyor ve bu kararı bireysel tüketicilere bildirdi. Hesap kapatma işlemleri ticari veya kurumsal Circle Mint hesapları için geçerli değildir.

Circle kullanıcıların USDC’ye aracı kurumlar, kripto para borsaları ve kripto para cüzdan hizmetleri aracılığıyla erişebileceği belirtildi.

Yeni bir kısıtlama değil

Konu hakkında açıklamada bulunan Circle CEO’su Jeremy Allaire, bu uygulamanın yeni bir şey olmadığını belirtirken sağlanan bu hizmet kısıtlaması üzerinden FUD yaratanlara karşı uyarıda bulundu:

Circle’ın bireysel kullanıcılar için Circle Mint’i sınırlamasıyla ilgili çok fazla gürültü var. Burada yeni bir şey yok. Yıllardır bireylerin Circle hesabı açmasına izin vermiyoruz ve yıllardır da yalnızca kurum olarak hizmet veriyoruz. USDC’ye ücretsiz ve her zaman 1:1 mükemmel perakende erişim sunan stratejik ortağımız Coinbase’de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında muazzam perakende ortaklarımız var. Tek değişiklik, bizde hala açık olan birkaç bin bireysel kullanıcı hesabı için artık bu hesapları desteklemeyeceğiz. Lütfen FUD’u, komplo teorilerini vb. görmezden gelin.

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether, bireysel kullanıcılara stablecoin hizmetini halen daha sürdürüyor. Fakat bu hizmet için 100 bin dolarlık alt limit bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Circle’dan USDC İhracı İçin Karar: Bireysel Kullanıcı Desteğini Sonlandırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!