Köklü Futbol Kulübü, “Eşsiz Seviyelere Çıkmak” İçin Bitcoin Adımı Attı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgaristan’da Parva Liga’da top koşturan futbol ekibi Botev Plovdiv FC, Bitcoin işlemlerine yeşil ışık yaktı.

111 yıllık futbol kulübü, Bitcoin ödeme şirketi BTCPay Server ile kurduğu ortaklık kapsamında taraftarlarına taraftar mağazalarında, eşten-eşe şekilde Bitcoin ile ödeme yapma fırsatı sunmaya başladı.

Kulübün başkanı Anton Zingarevich, attıkları yeni adımla ilgili olarak şunları söyledi:

“Hayatımızda internet ne kadar yaygınsa Bitcoin ile ödeme yapmanın da o kadar yaygın olacağını düşünüyoruz. Bu entegrasyon sadece bizim vizyonumuza uymakla kalmıyor aynı zamanda taraftarlarımıza da eşi bulunmaz bir kolaylık sağlıyor.”

Kulüp yönetimi, önümüzdeki süreçte maç biletlerinin satışında ve online mağazasında da Bitcoin ile ödeme kabul etmeyi planlıyor.

Botev Plovdiv FC’nin Bitcoin direktörü George Manolov, gelecek planlarıyla ilgili şu ipucunu verdi:

“Botev olarak bu inovasyonları sporla birleştirmekten, kulübümüzü eşi benzeri görülmemiş seviyelere çıkarmak için bunların gücünden yararlanmaktan çok heyecanlıyız. Bulgaristan’ın en eski futbol kulübü olarak bizden daha farklı öncü ürünler ve girişimler bekleyebilirsiniz.”

 

Köklü Futbol Kulübü, “Eşsiz Seviyelere Çıkmak” İçin Bitcoin Adımı Attı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Köklü Futbol Kulübü, “Eşsiz Seviyelere Çıkmak” İçin Bitcoin Adımı Attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!