Binance’in Listeleyeceği TIA Coin Airdrop Öncesi 3 Dolardan İşlem Görüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyar dolarlık altcoin projesi Celestia (TIA), listelenmeden önce işlem gördüğü vadeli işlem piyasasında 3 doları aştı.

İlk modüler blokzincir olarak öne çıkan Celestia, ana ağ lansmanı öncesi Injective (INJ) tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) Helix’te 3,05 dolardan işlem görüyor.

Celestia’nın toplam arzının 1 milyar dolar olduğu göz önüne alındığında vadeli işlem piyasasındaki verilere göre TIA’nın tamamen seyreltilmiş piyasa değeri 3,05 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Ancak Helix’te şu anda çok fazla işlem olmadı ve 24 saatlik hacim değeri 10 bin dolar olarak yer alıyor.

TIA’nın henüz piyasaya sürülmeden dahi birçok yatırımcısı bulunuyor. Projeyi önceden kullanan yatırımcılar, airdroplarını gün içerisinde talep edebilecek. Öte yandan dev kripto para borsaları da bu talebe karşılık vererek daha önce büyük yatırımlar almış Celestia’yı listeleyecekleri tarihleri bir bir paylaştılar.

TIA’nın mevcut durumda 60 milyon airdrop alacaklısı bulunuyor ancak piyasaya ne kadar arz sürüleceği kesin olarak bilinmiyor.

Celestia geçtiğimiz yılın sonunda bir finansman turunda 55 milyon dolar toplayarak 1 milyar dolarlık değerlemeyle “unicorn” statüsüne ulaşmıştı. Dün borsalar tarafından yapılan açıklamalara göre Binance TSİ 19.00’da KuCoin ve Bybit ise 17.00’de TIA alım satım işlemlerini açacak.

Helix geçtiğimiz günlerde, henüz proje aşamasında olan ve piyasaya sürülmemiş kripto paraların alım-satımına olanak sağlayan sürekli vadeli işlemleri başlatmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Listeleyeceği TIA Coin Airdrop Öncesi 3 Dolardan İşlem Görüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!