Ünlü Milyoner: Ekonomik Çöküşü Yenmek İçin Paranızın 4’te 3’ünü Bitcoin’e Yatırın!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, eski mantıkla yatırım yapanların batacağını ve doğru stratejinin ne olabileceğini açıkladı.

Robert Kiyosaki bir kez daha sivri fikirleriyle gündeme geldi. Kiyosaki 29 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda, eski mantıkla %60 tahvil %40 hisse yatırımı yapanların 2024 yılında en çok zarar edecek kişiler olduğunu belirtti.

Bütün paralarını göz göre göre batırmak istemeyen yatırımcılar için bir formül geliştiren ünlü milyoner, %75 oranında Bitcoin, altın ve gümüş yatırımına ek olarak %25‘lik emlak ve petrol hamlesinin en doğru strateji olacağını savundu.

Kiyosaki sunduğu bu formülün yatırımcıları dünya tarihindeki en büyük ekonomik çöküşten kurtarabileceğini vurguladı:

Bu bir aptallar gemisi. Her zaman finans uzmanları “Akıllı yatırımcılar %60 tahvil %40 hisse senedine yatırım yapar” fikrini desteklediler. 2024’te en büyük kaybedenler 60/40 yatırımcılar olacak. Gemiyle birlikte batmadan önce %75 Bitcoin, Altın, Gümüş ve %25 emlak/petrol stoklarına geçişi düşünün. Bu karışım dünya tarihindeki en büyük çöküşten sağ çıkmanıza olanak sağlayabilir. İyi şanlar. Dikkatli olun.

Ünlü Milyoner: Ekonomik Çöküşü Yenmek İçin Paranızın 4’te 3’ünü Bitcoin’e Yatırın! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner: Ekonomik Çöküşü Yenmek İçin Paranızın 4’te 3’ünü Bitcoin’e Yatırın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!