Dev Şirketten Aylar Sonra 28 Milyon Dolarlık Altcoin Transferi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto yatırım devi Andreessen Horowitz (a16z), aylar sonra büyük bir transfer yaparak merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap’in yerel token’ını taşıdı. 

On-chain analitik platformu Arkham Intelligence’ın Twitter üzerinden paylaştığı verilere göre Andreessen Horowitz, a16z: UNI Voting” cüzdanından yeni bir adrese 28 milyon dolarlık 7 milyon UNI aktardı.

Söz konusu işlem, a16z’nin Temmuz ayından beri 10 bin doları aşan ilk transferi oldu.

Uniswap’in arkasındaki ekip Uniswap Vakfı geçtiğimiz hafta, 29,16 milyon dolar değerinde 6,8 milyon UNI‘yi yeni açılan bir cüzdan adresine ve kurumsal kripto platformu FalconX’e göndermişti.

Son günlerde ekipler de dahil olmak üzere birçok kurumsal cüzdan ve şirket borsalara transferler yapıyor. Bitcoin ve kripto paralarda yaşanan büyük yükselişlerin ardından gelen transferler, fiyatta bir miktar satış baskısına neden oluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Şirketten Aylar Sonra 28 Milyon Dolarlık Altcoin Transferi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!