Bitcoin İçin Potansiyel Alım-Satım Bölgeleri: 39 Bin Dolara İşaret Edildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analitik platformu IntoTheBlock, on-chain verilerinden yola çıkarak Bitcoin (BTC) için olası direnç ve destek seviyelerini açıkladı.

IntoTheBlock, Bitcoin için destek ve direnç seviyelerine dair bir analiz yayınladı. On-chain verileri doğrultusunda 3 kritik seviye öne çıkaran şirket, direnç için 35 bin ve 39 bin dolar seviyelerini gösterirken olası bir düzeltmede destek seviyesi olarak da 30 bin dolar bandını işaret etti.

Platformun açıklamasına bakıldığında 664 bin kullanıcının 340 bin Bitcoin satın aldığı 35 bin dolar seviyesinin önemli bir direnç işlevi üstlenebileceğini belirtirken buranın aşılması durumunda 38-39 bin dolar bandında 333 binlik Bitcoin alımının bir diğer direnç olabileceği ifade edildi.

Daha önce 664.000 yatırımcının 340 bin BTC satın aldığı 35.000 dolarlık seviye, Bitcoin için bir sonraki direnç noktasıdır. Bu seviye aşılırsa, alım-satım faaliyetinin yoğunlaştığı bir sonraki nokta 333 bin BTC’nin satın alındığı 38 bin dolar ile 39 bin dolar civarındadır.

Verilerin olası bir düzeltme için destek seviyesi olarak belirlediği nokta ise 30 bin dolar bandı oldu. IntoTheBlock 30 bin dolar seviyesinde 553 bin BTC’nin işlem gördüğünü ve bu seviyenin likidite açısından fiyatı tutabilecek ilk yer olacağı vurgulandı:

Öte yandan bir düzeltme durumunda, satın alma faaliyeti 553 bin BTC’nin işlem gördüğü 30 bin doların biraz üzerindeki seviyenin olası bir destek işlevi göreceği anlaşılıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 değer kazanan Bitcoin, yazım esnasında 34.090 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin Potansiyel Alım-Satım Bölgeleri: 39 Bin Dolara İşaret Edildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!