Justin Sun’dan Huobi için önemli iddia

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto sektörünün önemli isimlerinden Justin Sun,fiili olarak sahibi olduğu HTX (eski adıyla Huobi Global) borsasının 2023 yılının üçüncü çeyreğinde 98 milyon dolar kâr elde ettiğini iddia etti.

Justin Sun’ın 26 Ekim tarihli yazışmasına göre HTX, üçüncü çeyrekte 202 milyon dolar gelir elde ederken bunun 98 milyon dolarının kâr olduğunu belirtti. Sun, 2023 yılının dördüncü çeyreğinde de şirketin 104 milyon dolar kâr elde edeceğini öngörüyor. 

“Üçüncü çeyreğin tamamı sektör için zorlu bir çeyrek oldu” ifadelerini kullanan Sun, Fed’in yüksek faiz oranlarının kripto sektörünün genelinde gelirleri azalttığını söyledi. “Yine de gelir artış oranını koruduk. Genel olarak kripto pazarı dördüncü çeyrekte toparlandı. İçinde bulunduğumuz çeyrek konusunda iyimseriz” diye ekledi.

Sun ayrıca, “Yılın dördüncü çeyreğinde ve yılın ilk çeyreğinde kripo piyasası toparlanmayı başlatacak. Genel mali göstergelerin sürekli olarak daha iyi olacağına dair inancımız tam” dedi.

Sun’ın tüm olumlu açıklamalarına karşın, HTX borsasında her şey yolunda gitmiyor. HTX Ventures’ın genel müdürü Edward Chen, geçtiğimiz ay Singapur’da düzenlenen Token2049 etkinliğinde personel sayısının 2.500’den 900’e düştüğünü açıkladı. Borsa ayrıca, geçtiğimiz ocak ayında çalışanlarının maaşlarında kesinti yapmış ve ikramiyeleri iptal etmişti. Bundan kaynaklanan protestoların ise borsa tarafından örtbas edildiği iddia edildi.

三季度结束了,三季度实际收入为2.02亿美元,支出为1.04亿美元,盈利为9800万美元,环比增长14%,集团增收降本措施持续见效。四季度预测收入为1.9亿美元,支出8800万美元,盈利为1.04亿美元。 https://t.co/8cBsL4v7vn

— H.E. Justin Sun 孙宇晨 (@justinsuntron) October 26, 2023

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun’dan Huobi için önemli iddia
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!