Pepe Coin Yükselişte Başı Çekiyor: Yakımdan Bu Yana Yüzde 60 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin Pepe (PEPE) token yakım işleminden bu yana yükseliş ivmesini koruyarak %60 kar bıraktı.

Pepe ekibi, 24 Ekim günü 6 milyon dolar değerinde 6,9 trilyon PEPE’nin yakıldığını duyurmuştu. Bu güncellemenin paylaşılmasıyla birlikte yükselişe başlayan PEPE ivmesini koruyarak 3 günlük süre zarfında yaklaşık %60 yükseldi.

PEPE yakım haberinden bu yana sergilediği dikkat çeken performansla 0,00000079 dolar seviyesinden 0,00000125 dolara ulaştı. PEPE’nin son 1 hafta içerisinde sergilediği performans ise %89’luk yükseliş oldu.

Ekibin yakım haberine paralel olarak yeni bir danışman ekibinin göreve getirildiği ve pazarlama faaliyetleri için çalışmaların hızlandırıldığı gibi açıklamaların yapılması da ağ üzerindeki hareketliliği tetikleyen faktörler arasında yer aldı.

On-chain analiz platformu Santiment’e göre PEPE özelinde oluşturulan yeni cüzdan sayısı Polygon (MATIC), Axie Infinity (AXS) ve Fantom (FTM) gibi rakiplerini takip ederek ciddi bir yükseliş kaydetti.

Öte yandan bir diğer popüler meme coin Floki’nin (FLOKI) 26 Ekim günü yeni bir kripto para ve platform başlatması ve 9GAG önderliğinde hayata geçirilen topluluk şirketi Memeland’in (MEME) ön satışa sunulması meme coin piyasasında ekstradan bir yükseliş etkisi yarattı.

PEPE yazım esnasında 0,00000120 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pepe Coin Yükselişte Başı Çekiyor: Yakımdan Bu Yana Yüzde 60 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!