Cumhuriyetçiler, kripto savunuculuğuyla tanınan meclis üyesini aday gösterdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Temsilciler Meclisi’nin Cumhuriyetçi üyeleri, yeni belirlenecek Meclis Sözcüsü için Tom Emmer’ı aday gösterdi. 

Tom Emmer, Temsilci Jim Jordan’ın yeterli oy alamamasının ve bir başka Temsilci Steve Scalise’ın yarıştan çekilmesinin ardından Cumhuriyetçiler tarafından düşünülen adaylardan bir tanesiydi. 

Temsilciler Meclisi’ndeki vekiller, Meclis Sözcüsü Kevin McCarthy’i 3 Ekim’de fiilen görevden aldı. Aynı zamanda Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’ne de başkanlık yapan Patrick McHenry, ortak bir isimde anlaşılamamasının ardından geçici Sözcü olarak göreve getirildi.

Temsilci Emmer, 20 Ekim’de Sözcü olmak istediğini açıkladı. Eylül ayında Cointelegraph’a konuşan Emmer, kendisini teknoloji konusunda bilgili bir meclis üyesi olarak tanımladı. 

Blockchain Association yetkilisi Ron Hammond, “Emmer, kişiliğiyle yeni bir bakış açısı ve bol miktarda enerji getiriyor. Sektör açısından bu teknolojileri anlayan birisine sahip olmak harika bir şey” ifadelerini kullandı.

We should not leave town until we deliver on our constitutional duty and elect a Speaker. Americans are counting on us. Let’s get it done.

— Tom Emmer (@GOPMajorityWhip) October 20, 2023

Temsilciler Meclisi, henüz bir sözcü olmaması sebebiyle kripto tasarısı konusundaki ilerlemeyi durdurdu. 

Temsilci Emmer’ın Sözcü olmak için yeterli desteği elde edip edemeyeceği henüz belirsiz durumda. Temsilciler Meclisi’nin bir Sözcü olmadan herhangi bir yasayı ilerletemediği göz önüne alındığında oylamanın kısa bir süre içinde yapılması bekleniyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cumhuriyetçiler, kripto savunuculuğuyla tanınan meclis üyesini aday gösterdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!