Tepeden Alımlarıyla Meşhur Balinadan Çıkış Sinyali: Binance’den Altcoin Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirve fiyattan satın alımlarıyla meşhur olan balina yine 1,51 milyon dolar değerinde altcoin çekti.

On-chain analitik platformu Lookonchain 23 Ekim tarihinde paylaştığı gönderide, tepeden alımlarıyla meşhur olan bir balinanın dikkat çeken hamlelerini gözler önüne serdi.

Söz konusu balina gün içerisinde Binance’den 1,51 milyon dolar değerinde Chainlink (LINK) çekti. Balina adresi daha önce 17-18 Nisan tarihlerinde LINK fiyatı zirvedeyken 8,12 dolar maliyetle 3,66 milyon dolar değerinde 451 bin LINK alımı yapmıştı.

Bu alımların ardından balina, işlemlerini sürdürerek 10 Haziran tarihinde söz konusu LINK’leri 1,3 milyon dolar zararla 5,2 dolar ortalama ile Binance’e yatırdı.

İşlemlerinde başarısız olan balinanın Chainlink fiyatı son günlerde yükselişteyken Binance’den çekim yapması akıllara yeni bir düşüş ihtimalini getirdi.

CoinGecko verilerine göre LINK, Bitcoin’de yaşanan artış ile birlikte son 2 gün içerisinde sergilediği yükseliş performansıyla 7,53 dolar seviyesinden 10,93 dolara ulaştı.  LINK, yazım esnasında 10,40 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tepeden Alımlarıyla Meşhur Balinadan Çıkış Sinyali: Binance’den Altcoin Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!