Popüler Trader’dan Dogecoin İçin İddialı 1 Dolar Tahmini: Hedef Finansal Özgürlük!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenomen trader, Dogecoin’in (DOGE) yatırımcılarına finansal özgürlük sağlayabileceği fiyatı açıkladı.

Sosyal medyada “AngeloBTC” adıyla tanınan kripto para fenomeni ve trader, Dogecoin için iddialı bir söylemde bulundu. Trader paylaştığı Dogecoin grafiğinde 1 doları işaret ederek DOGE yatırımcılarının finansal özgürlüklerine kavuşacaklarını öne sürdü.

AngeloBTC geçtiğimiz 2 yıllık düşüş periyodunu “Para babalarının sizden DOGE’lerinizi çaldığı kısım” olarak nitelendirirken güçlü bir şekilde yatırımlarının arkasında duranlarının nihayetinde kazanacağını ima etti.

Paylaşımında 1 doları hedef olarak belirleyen trader, stop noktası olarak “0” doları gösterdi. Trader, yaklaşık 300 bin takipçisine şu ifadelerle seslendi:

DOGE. Evrenin bana 1 milyar dolar borcu var.

Hedef: 1$

Kar: Finansal özgürlük

Stop: 0$

Milyarder Elon Musk’ın desteğini arkasına alan DOGE, özellikle 2021 yılında yüzlerce kat yükseliş sergileyerek kripto para piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

DOGE o dönemlerde sadece kendisi yükselmekle kalmayıp, bir meme coin furyasını ateşlemiş ve Shiba INU (SHIB) gibi tokenlarında yeni milyonerler yaratmasına önayak olmuştu. Fakat Musk’ın görkemli DOGE boğasının ardından bir canlı yayında DOGE’yi “net bir şekilde ponzi şeması” olarak tanımlaması beraberinde ciddi düşüşleri getirmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,9 yükseliş sergileyen DOGE, 0,0639 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Trader’dan Dogecoin İçin İddialı 1 Dolar Tahmini: Hedef Finansal Özgürlük!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!