Deneyimli Analist Gözde Altcoin’de Kırılım Geldi Dedi: Bu Seviyelere Dikkat!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist Gareth Soloway, Cardano’nun yaklaşık 5 ay sonunda önemli bir kırılma gerçekleştirdiğini ve olası bir yükselişe hazır olduğunu açıkladı.

Gareth Soloway 21 Ekim tarihli sosyal medya paylaşımında, Cardano’nun güncel teknik analizine yer verdi. Yaklaşık 5 aydır devam eden düşüş trendinin nihayet kırıldığını belirten deneyimli isim, yükseliş için uygun şartların sağlanmış olabileceğini dile getirdi.

ADA için ilk direnç seviyesi olarak 0,27 doları işaret eden analist, buranın kolayca geçilebileceğini ima ederek bir sonraki hedefin 0,30 dolar olacağını hatırlattı.

Uzun süredir devam eden düşen takozun kırılmasını pozitif bir sinyal olarak yorumlayan Soloway, yine de bu göstergenin dip seviyenin geride kaldığı anlamına gelmeyeceğini vurguladı.

Büyük resme bakıldığında dip seviyenin gelip gelmediğini henüz kestirmenin mümkün olmadığını belirtirken, 0,24 dolar atlında bir günlük kapanış yaşanırsa da tüm yükseliş planının iptal edileceğini söyledi:

ADA, uzun vadeli bir düşen takozu kırmış gibi görünüyor. İlk küçük olası 0,27 dolar ve hemen ardından 0,30 dolar seviyesi. Bu, bir dipten dönüş sinyali anlamına geliyor, bunu henüz bilmemiz mümkün değil. Ancak ayı piyasasından ve düşüş trendinden çıkış kısa vadeli bir rahatlama sağlayabilir. 0,24 doların altındaki herhangi bir günlük kapanış yaşanırsa tüm bu teori geçersiz olacaktır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,5 yükselen ADA, yazım esnasında 0,263 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deneyimli Analist Gözde Altcoin’de Kırılım Geldi Dedi: Bu Seviyelere Dikkat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!