Türkiye Merkezli Kripto Fonu Parasını DeFi’a Oynadı: Binance’de 2 Altcoin Alımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca dolar yöneten fon cüzdanı olası bir boğa piyasası için yatırımını merkeziyetsiz finans (DeFi) projelerine aktardı.

Milyon dolarlık bir fon cüzdanı DeFi projeleri için harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre IOSG Ventures olarak işaretlenmiş bir fon cüzdanı boğa hazırlıklarına başladı.

Veriler, söz konusu cüzdanın 19 Ekim günü kripto para borsası Binance’den 1,37 milyon dolar değerinde 352,242 milyon Uniswap (UNI) ve 977 bin dolar değerinde 3,95 milyon 1inch (1INCH) aldığını gözler önüne serdi.

Fon cüzdanının detaylarına bakıldığın UNI ve 1INCH bakiyelerinin ardından en yüksek miktarda tutulan varlığın 940 bin dolarlık yatırımla Optimism (OP) olduğu görülüyor. Cüzdanda ayrıca 885 bin Tether (USDT) ve 207 bin dolarlık Ethereum’da (ETH) bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,3 yükseliş sergileyen UNI 4 dolardan, aynı süre zarfında %4,2 düşüş yaşayan 1inch ise 0,247 dolardan alıcı buluyor.

Resmi sosyal medya hesabına göre IOSG Ventures İstanbul, Türkiye merkezli bir yatırım fonudur. Resmi açıklamada fonun yatırımlarının merkezinin Web3 teknolojisi olduğu belirtiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye Merkezli Kripto Fonu Parasını DeFi’a Oynadı: Binance’de 2 Altcoin Alımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!