Coinbase Yöneticisine Göre Bitcoin ETF’si Yakında Onaylanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun spot Bitcoin ETF başvurularını onaylacağına inanıyor.

Coinbase’in hukuk yöneticisi Paul Grewal, CNBC ile yaptığı röportajda “Bu ETF başvurularının onaylanacağı konusunda oldukça umutluyum.” dedi.

Borsa yatırım fonu (ETF) kurmaya çalışan Grayscale, ağustosta SEC karşısında yasal bir zafer kazandı. SEC, mahkemenin kararına itiraz etmedi.

Grayscale dışında, BlackRock ve Fidelity gibi şirketler de Bitcoin için ETF kurmaya çalışıyor. Coinbase yöneticilerinden Grewal, şunu söyledi:

“Bu ürünleri ve hizmetleri sunmak için harekete geçen firmalar bence finansal hizmet sektörünün en önde gelen isimleri arasında yer alıyor.”

Grewal’a göre Bitcoin ETF’leri konusunda “kısa süre içerisinde bir ilerleme” görülebilir. Grewal’ın açıklaması şu şekilde:

“SEC kanunlara uyduğu ve şu an beklemekte olan başvurulara nötr şekilde yaklaşacağı için diğer ETF’lerin de kısa süre içerisinde kurulacağını düşünüyoruz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Yöneticisine Göre Bitcoin ETF’si Yakında Onaylanacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!