Reddit Token’ında Insider Trading: Yüzde 90’lık Düşüşten Önce Büyük Satış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Verilere göre sosyal medya platformu Reddit’in Community Points olarak bilinen ödül programını kapatacağını açıklamasından dakikalar önce moderatörler token satışı yaptı.

Reddit, 17 Ekim günü Community Points olarak bilinen blokzinciri tabanlı ödül programını kapatmayı planladığını açıklamıştı. On-chain analiz firması Lookonchain tarafından sunulan veriler, bu duyurudan dakikalar önce bazı moderatörlerin “insider trading” yaptığını ortaya koydu.

Ödül programının kapanacağını önceden bilen bazı kişiler, Community Points ile ilişkili Moons (MOON) token’ı satmak için adeta yarıştı.

Verilere göre kapanma haberine topluluktan önce erişen “0x27bD” isimli bir cüzdan, haberden 23 dakika önce 23 bin dolar değerinde 109. 931 MOON sattı.

“0x6886” isimli bir başka cüzdan ise haberin duyurulmasından 17 dakika önce 346.422 MOON‘u borsaya transfer etti ve ardından satışını gerçekleştirdi.

Bir diğer insider trading yapan cüzdan ise “0xcdd9” oldu. Bu cüzdan duyurudan 2 dakika önce 59 bin dolar değerinde 363.227 MOON sattı. Söz konusu cüzdanlar ortalama 0,22 dolardan satış yaptı.

Satışlar yalnızca bu üç adresle sınırlı kalmazken “Pledditor” takma adlı bir Twitter kullanıcısına göre diğer moderatörler de satış yaptı.

Tüm bu satışlardan kısa bir süre sonra Reddit ekibi Community Points olarak bilinen ödül programını kapatacağını resmen duyurdu ve MOON fiyatı adeta çakılarak %88’lik bir düşüşle 0,23 dolar seviyesinden 0,026 dolara geriledi. MOON yazım esnasında 0,037 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit Token’ında Insider Trading: Yüzde 90’lık Düşüşten Önce Büyük Satış!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!