Binance’teki istifa depremi Fransa’ya sıçradı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stéphanie Cabossioras, Binance Fransa idari direktörlüğü görevinden ayrıldı ve bu yıl Binance’ten ayrılan 10’uncu üst düzey yönetici oldu.

Binance Fransa çalışanı David Prinçay, 19 Ekim tarihinde paylaştığı X (eski adıyla Twitter) gönderisinde Cabossioras’ın şirketten ayrıldığını doğruladı ve borsadaki çalışmalarından dolayı şükranlarını sundu:

Binance Fransa’ya olan katkılarından dolayı Stéphanie’ye teşekkür ediyor ve bir sonraki mücadelesinde onun için en iyisini diliyoruz.

Nous remercions Stéphanie pour sa forte contribution à Binance France et lui souhaitons le meilleur pour son prochain défi.

— David Prinçay (@davidprincay) October 18, 2023

Cabossioras, Binance’e Nisan 2022 tarihinde katılarak kripto borsasının Fransa kolunda hukuk başkanı olarak görev yaptı ve aynı yılın Kasım ayında yönetici müdürlüğe terfi etti.

Binance’ten bir sözcü Cointelegraph’a Fransa merkezli operasyonların büyümeye devam ettiğini ve Cabossioras’ın  şirketten ayrılışının “operasyonlar üzerinde hiçbir etkisi olmayacağını” söyledi. 

Cabossioras, kripto borsasına katılmadan önce Kanada’nın Quebec eyaletindeki mali düzenlemelerin çoğundan sorumlu olan Autorité des Marchés Financiers’in genel danışmanıydı. 

Binance’in Fransa koluna Haziran ayında yerel otoriteler tarafından soruşturma açıldı ve Paris Savcılığı, soruşturmanın nedeni olarak diğer suçlamaların yanı sıra “ağır kara para aklama eylemlerini” öne sürdü.

Binance’ten ayrılan yönetici sayısı artıyor

Cabossioras’ın ayrılışıyla birlikte, bu yıl Binance’ten ayrılan üst düzey yöneticiler listesine bir isim daha eklenerek, listedeki isim sayısı 10’a ulaştı.

6 Temmuz tarihinde strateji şefi Patrick Hilman, genel danışman Han Ng ve Binance’in pazarlama ve iletişimden sorumlu küresel başkan yardımcısı Steve Milton’un da aralarında bulunduğu üç yönetici, şirketten ayrıldıklarını duyurmuştu. 

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, 7 Temmuz tarihinde yaşanan istifalara değinerek bu olayları şirket gelişiminin normal bir parçası olarak tanımlamıştı. İstifalarla ilgili raporları da piyasadaki korku, belirsizlik ve endişe iklimi anlamına gelen FUD olarak nitelendirerek reddetmişti. 

4. More FUD about some departures. Yes, there is turnover (at every company). But the reasons dreamed up by the “news” are completely wrong.

As an organization that has grown from 30 to 8000 people in 6 years, from 0 to the world’s largest crypto exchange in less than 5 months…

— CZ Binance (@cz_binance) July 6, 2023

Binance’in hukuki sorunları, ABD’deki regülatörler tarafından açılan bir dizi davanın ardından daha da kötüleşti. Mart ayında Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu, bir dizi ticari ihlal iddiası nedeniyle CZ, Binance ve iştiraklerine dava açmıştı.

Haziran ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, diğer suçlamaların yanı sıra kayıtsız borsa aracısı olarak faaliyet gösterdiği iddiasıyla CZ, Binance ve iştiraklerine dava açmıştı.

İlginizi çekebilir: Kriptonun Körfez sermayesiyle flörtü sürüyor

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’teki istifa depremi Fransa’ya sıçradı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!