Ünlü Milyoner: Zenginlerin Daha Zengin Olmak İçin Tercihi Dolar Yerine Bitcoin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, makroekonomik enflasyonist ortam ve Bitcoin (BTC) bağlamında açıklamalarda bulundu.

Bitcoin hakkında yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Robert Kiyosaki, bu sefer de artan enflasyonist yapı ve Bitcoin ilişki hakkında konuştu. Kiyosaki 18 Temmuz günü X üzerinden yaptığı bir paylaşımda, artan enflasyonun orta sınıfı ve yoksul sınıfı giderek daha da dibe batırdığını belirtirken arkasındaki sebebi bu iki kesimin dolar için çalışmasına bağladı.

Yaşanan jeopolitik savaşların ve dolar kaynaklı global enflasyonun toplumları zor duruma soktuğunu dile getiren Kiyosaki, bu yıkımdan kaçmak için güvenli liman olarak nitelendirilen varlıklara yatırım yapılması gerektiğini ima etti.

Öte yandan enflasyon ortamının zengine daha fazla zenginlik kattığını ifade eden deneyimli isim, bu kesimin Bitcoin, altın ve gümüş için çalıştığını ve birikimlerini de bu ürünlere yaptığını savundu:

Enflasyon, orta ve yoksul sınıfı daha da yoksullaştırıyor çünkü onlar dolar için çalışıyor ve tasarruf ediyorlar. Oysa enflasyon zengini daha da zengin yapar. Neden? Çünkü günümüzün zenginleri Bitcoin, altın ve gümüş için çalışıyor ve tasarruf ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner: Zenginlerin Daha Zengin Olmak İçin Tercihi Dolar Yerine Bitcoin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!