3,9 milyon dolarlık işlem hacmi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sanatçı Refik Anadol son NFT koleksiyonuyla adından söz ettiriyor. NFT piyasası son dönemde düşüş yaşarken ve hatta bazı kesimler tarafından “ölü” olarak değerlendirilirken Refik Anadol cephesinden gelen haberler umut vadediyor. 

Ünlü dijital sanatçı Refik Anadol’un Winds of Yawanawa adlı NFT koleksiyonu dikkatleri üstüne toplamayı başararak bir süredir dile getirilen “NFT’ler öldü mü?” sorusuna güçlü bir cevap veriyor. Sanatçının çok ses getiren Winds of Yawanawa koleksiyonu yapay zeka ve modern sanatı hem ses hem de görsel sanatla birleştiriyor. 

NFT pazaryeri OpenSea’de 1 Temmuz tarihinde 1,5 Ethereum (ETH) taban fiyatıyla piyasaya sürülen bu koleksiyon, kısa sürede büyük bir değer artışı yaşayarak yaklaşık üç ayda 10 kat değer kazanmış durumda. Winds of Yawanawa’nın yakaladığı 5.400 ETH’luk işlem hacmi güncel değeriyle 8,6 milyon dolar ediyor. 

Üç ayda değeri 10’a katlanan ve NFT piyasasının mevcut durumu düşünüldüğünde oldukça yüksek bir işlem hacmine imza atan Anadol’un NFT koleksiyonu adeta göz kamaştırıyor. 

Araştırma şirketi Proof Collective’in direktörü “punk9059”, Refik Anadol’un bu koleksiyonunun OpenSea’deki tüm Ethereum işlem hacminin dörtte birine ev sahipliği yaptığını söylüyor. Bu, koleksiyonun piyasada ne kadar büyük bir etki yarattığının bir göstergesi.

Winds of Yawanawa dün OpenSea’de 451 ETH’lik hacim yaptı. Bu, OpenSea’deki toplam ETH hacminin yaklaşık yüzde 25’ine denk geliyor.

NFT piyasasındaki genel durgunluğa rağmen koleksiyonun son bir haftada 4,1 milyon dolar değerinde 2.649 Ethereum işlem hacmi yakalaması oldukça dikkat çekici. 

Bu koleksiyonun en önemli özelliklerinden biriyse Brezilyalı Yawanawa yerli kabile topluluğu ile Refik Anadol arasındaki iş birliği. Winds of Yawanawa’nın #604 numaralı parçası 23 ETH’ye satılarak koleksiyondaki en yüksek değerli iş statüsüne ulaşmış konumda.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
3,9 milyon dolarlık işlem hacmi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!