BNB Chain Ekosistemi Büyüyor: Yeni Bir Ağ Daha Kuruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB Chain tarafından yapılan açıklamaya göre Greenfield ana ağı, bugün genel kullanıma açıldı.

BNB Chain tarafından yapılan açıklamaya göre Greenfield, BNB Smart Chain (BSC) ile bağlantılı, merkeziyetsiz bir veri depolama ağı olarak kullanılacak.

Veri depolama odaklı şekilde tasarlanan BNB Greenfield ile “kullanıcıların veriyle olan etkileşimlerinin değiştirilmesi” hedefleniyor.

BNB Chain Kıdemli Çözüm Mimarı Arnaud Bauer, “BNB Greenfield, geleneksel Bulut hizmetlerine merkeziyetsiz bir alternatif sunduğu için Web3 alanındaki veri sahipliğini ve veri ekonomisini değiştirebilecek bir gelişme.” dedi.

Greenfield ağı sayesinde “kullanıcılar kendi verilerini kontrol edebiliyor, bu sayede sızıntı veya veri kaybı yaşanması riski azalıyor.”

BNB Chain ekosisteminin yeni parçası olan Greenfield’da test aşaması boyunca 200.000’den fazla işlem yapıldı ve 150.000 eşsiz cüzdanla bağlantı sağlandı.

BNB Beacon Chain, BNB Smart Chain ve artık BNB Greenfield’dan oluşan BNB Chain ekosisteminde aktif olduğu varsayılan 1.500’den fazla merkeziyetsiz uygulama (dApp) bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain Ekosistemi Büyüyor: Yeni Bir Ağ Daha Kuruldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!