Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Yardım Kurumundan 15 Milyon Dolar Aldı, Borsaya Aktardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, yardım kuruluşundan gelen yaklaşık 15 milyon doları iki farklı kripto para borsasına aktardı.

Vitalik Buterin dikkat çeken bir iki farklı transferle gündeme geldi. On-chain güvenlik firması PeckShield tarafından sağlanan verilere göre Vitalik Buterin’e bağlı bir yardım kuruluşu olan Kanro, 14 Ekim günü vitalik.eth adresine 15,43 milyon USD Coin (USDC) gönderdi. Buterin ise aynı gün bu varlığın 500 bin USDC’lik kısmını kripto para borsası Coinbase’e aktardı.

Vitalik Buterin’in işlemleri bununla da sınırlı kalmadı ve kurucu ortak 16 Ekim günü 14,93 milyon USDC‘yi ABD’li kripto para borsası Gemini’ye ait cüzdana transfer etti.

Piyasa analistleri Vitalik Buterin tarafından gerçekleştirilen bu transferin maddi açıdan zor günler geçiren Gemini’ye yardım etmek için yapılmış olabileceğini öne sürdü. Vitalik Buterin’den yapılan transferler hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Winklevoss kardeşlerin yönetimindeki Gemini, Digital Currency Group (DCG) ve Genesis cephesinde yaşanan finansal sorunlar sebebiyle sancılı bir yılı geride bıraktı. Şirket halen daha binlerce Gemini Earn kullanıcının içerde kalan 1 milyar dolar civarındaki parasını kurtarmanın yollarını arıyor.

Son olarak DCG, Gemini Earn kullanıcılarına büyük oranda geri ödeme yapabilmek için yeni bir kurtarma planı sunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Yardım Kurumundan 15 Milyon Dolar Aldı, Borsaya Aktardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!