Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu – NFXHaber.com

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea Studio’yu duyurdu. Bu özellik, bireysel kullanıcıların NFT koleksiyonları oluşturmasına olanak tanıyacak. Kullanıcılar artık herhangi bir kod tasarımı veya karmaşık işlemlerle uğraşmadan ürünlerini OpenSea üzerinde tanıtabilecekler. Platformun rakiplerini hedef alan her yeni özellikle birlikte gelir kaybı yaşamaya devam ettiği görülüyor.

OpenSea Studio, sanatçıların faydasına sunulan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde Web3 alanında kendini göstermek isteyen sanatçılar, hem zaman hem de maliyet tasarrufu yapabilir. OpenSea ekibi, bu özellikle birlikte bir NFT koleksiyonunun lansman sürecinde yapılması gereken kodlamaları ve mint sürecinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için oluşturulması gereken internet sitesi sorunlarını ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

OpenSea Studio, kullanıcılara sunacakları belirli temel özellikleri ve bu özellikleri sürekli olarak geliştirme taahhüdünü doğruluyor. Bu özellikler sayesinde NFT koleksiyonları için uçtan uca bir sistem kurmak ve yönetmek mümkün olacak. Ayrıca, yatırımcılar medya ve meta verilerini yüklemek için bir sayfa oluşturabilecekler.

OpenSea Studio’da, bireysel cüzdanlar üzerinden NFT mint etkinlikleri başlatabilir ve OpenSea tarafından desteklenen tüm ağlar üzerinden işlem yapabilirsiniz. Ayrıca, NFT satın almak isteyen kullanıcılar kredi kartlarını kullanarak ödeme yapabilecekler. Bu durumda önemli olan nokta, sanatçıların artık kodlama veya teknik bilgi birikimi gerektirmemesidir.

OpenSea, gelecekte platforma daha fazla yaratıcı özellik eklemeyi planlamaktadır. Rekabette Blur ile büyük bir darbe alan OpenSea, ZORA platformundaki hype’a dikkat çekmektedir.

OpenSea, 2021 yılından Blur lansmanına kadar NFT piyasasında tek başına hakimiyet kurmuş olmasına rağmen, birçok kullanıcının tepkisiyle karşılaşmaktadır. OpenSea, Web3 kullanıcılarının airdrop konusunda neden bu kadar geç kaldığı sorusuna her seferinde cevap verememesi ve katı düşünceleri nedeniyle ciddi bir gelir kaybı yaşamıştır ve yeni rakipleriyle birlikte varlığını sürdürmeye devam edecektir.

Son dönemde OpenSea ekibi, rakiplerinin özelliklerini platformlarına entegre etmek için harekete geçmeli ve hacim ile kullanıcı sayısını artırmak için bir airdrop etkinliği düzenlemelidir. Bu hamle, Blur airdrop etkinliği gibi dönemlere bölünerek NFT piyasasına büyük bir canlılık getirecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu – NFXHaber.com
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!