Altcoin İçin Yatırım Taktiği: Long ve Short İçin Bu Cüzdanı Takip Edin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun altcoin’inde long ya da short yönlü işlem almak isteyen kullanıcıların dikkat etmesi gereken adres paylaşıldı.

Piyasaya yeni sürülmesine rağmen dev kripto para borsalarından aldığı listelemeler ile birlikte yatırımcıların gözdesi olan altcoin için dikkat çeken bir paylaşım geldi. On-chain analitik platformu Lookonchain bir Twitter gönderisinde, Big Time (BIGTIME) için long (uzun) ya da short (kısa) yönlü fiyat değişikliğinin nasıl değerlendirilebileceğini paylaştı.

BIGTIME’ın büyük yükselişine rağmen karşılaştığı satış baskısının piyasaya sürülmeden önce dağıtılan ödüllerin çekilmesiyle kaynaklandığı vurgulandı.

Grafik paylaşarak gönderisinde devam eden Lookonchain, BIGTIME ödüllerinin çekilme miktarı ile fiyat arasında büyük bir bağlantı olduğunu ifade etti. Platform ayrıca BIGTIME’da short veya long pozisyon almak isteyen yatırımcıların söz konusu ödül çekme adresine dikkat etmesi gerektiğini ve bunun pozisyon alınmasına yardımcı olacağını dile getirdi.

BIGTIME, piyasaya sürülmesinin ardından OKX ve Coinbase gibi dev borsalardan listeleme almasıyla birlikte 14x’e varan büyük bir yükseliş yaşmış, Binance de artan bu talebe karşılık vererek vadeli işlemleri başlatmıştı. CoinGecko verilerine göre BIGTIME yazım esnasında 0,241 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin İçin Yatırım Taktiği: Long ve Short İçin Bu Cüzdanı Takip Edin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!