Coinbase spot işlem hacmi 2022’ye kıyasla yüzde 52 düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto borsalarından biri olan Coinbase’in spot işlem hacmi yarıdan fazla düşerek kripto trade’ine olan ilgideki değişimi vurguladı. 

Dijital varlık veri sağlayıcısı CCData’nın analizine atıfta bulunan ana akım medya kuruluşu Bloomberg, 11 Ekim’de Coinbase’in spot işlem hacminde yaklaşık 76 milyar dolar kaydettiğini bildirdi. Yeni veriler, 2022’nin üçüncü çeyreği için üç aylık rekoruyla karşılaştırıldığında, 2023’ün aynı döneminde spot hacimde yüzde 52’lik bir düşüş kaydedildi. 

Rapordaki veriler, Coinbase’in kripto piyasasının zirve fiyatlara ulaşmasından aylar öncesindeki döneme denk gelen, Nasdaq’a kote olmasından beri en düşük seviyesinde olduğunu gösterdi. 

Kripto borsası Coinbase spot işlem hacmi milyarlarca dolar. Kaynak: Bloomberg

Raporda, spot işlem hacmindeki düşüşe rağmen, Coinbase’in son çeyrekte kripto borsası Binance’in düzenleyicilerin artan incelemesi altına girmesiyle pazar payı kazandığı belirtildi.

Binance vs Coinbase

6 Ekim’de kripto borsası Binance’in spot pazar payı art arda yedinci ayda da düştü. Kaybedilen işlem hacminin Coinbase, Bybit ve DigiFinex gibi rakip borsalar tarafından yakalandığı bildirildi.

Kripto borsalarının trade hacimlerinin ve pazar paylarının düşmesine rağmen, bazı kripto trade platformları web sitesi trafiği açısından başarılı oldu. Binance ve Coinbase trafik açısından sert düşüşler yaşarken, 18 Eylül’deki veriler OKX, HTX (Huobi), Gate.io, CoinW, XT.com ve Bitmart gibi borsaların yılbaşından bugüne (YTD) web trafiğinde kayda değer artışlar olduğunu gösterdi. Verilere göre HTX’in web trafiğinde yüzde 200’lük bir artış görülürken Gate.io ve CoinW’de sırasıyla yüzde 143 ve yüzde 66’lık bir trafik artışı görüldü.

İlginizi çekebilir: ABD merkezli kripto şirketlerinin ülkeden kaçış planı

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase spot işlem hacmi 2022’ye kıyasla yüzde 52 düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!