Ekim Ayının Dikkat Çeken Kripto Para Projeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bittcoin (BTC) ve kripto para piyasası Ekim ayına hareketli başlarken bazı kripto para projeleri dikkatleri üzerine çekti.

Ekim ayı kripto para piyasaları için hareketli geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin’in ay başında son 6 haftanın en yüksek seviyesine çıkması yatırımcıları heyecanlandırıyor. BTC’deki hareketlilik altcoinleri de etkileyerek piyasalarda canlılığa yol açıyor. İyimser havanın devam edip etmeyeceğini merak eden kripto tutkunları, kripto haberlerini yakından takip ediyor.

Her ne kadar iyimser başlasa da Ekim ayında da yatırımcılar, önceki aylarda olduğu gibi kısa vadede gelir getirme potansiyeli yüksek olan ön satış coin’lerine ilgi gösteriyor. Düzenleyici baskısının kendisini hissettirdiği kripto ekosistemi temkinli adımlar atmaya çalışıyor. Belirsizlik havasının tamamen dağılmadığı kripto dünyasında kripto meraklıları, daha ziyade düşük fiyatlardan yatırım yapma imkanı tanıyan ön satış projelerine yöneliyor.

Yatırımcıların radarına giren kripto para projeleri arasında üç isim öne çıkıyor: Elon Musk’ın etkileşime geçtiği topluluk odaklı Wall Street Memes, Web3 dünyasına adım atmayı sağlayan Launchpad XYZ ve hepsi bir arada bir yapay zeka ekosistemi sunan yPredict.

Gelin her birlikte Ekim ayında önce çıkan bu üç projenin özelliklerini ve yatırımcılara vaatlerini inceleyelim.

Elon Musk’ın Radarına Giren Wall Street Memes Geri Alımı İçin Son Saatler

2021 tarihli GameStop olayını kendine milat kabul eden topluluk odaklı bir kripto projesi olan Wall Street Memes, ünlü milyarder Elon Musk’ın etkileşimleri ile yatırımcılardan ilgi görüyor. Küçük yatırımcıların Wall Street devine kafa tutarak büyük şirketleri dize getirdiği olayın tokenize hali olan Wall Street Memes, öne çıkan kripto para projeleri arasında yer alıyor.

Musk’ın, projenin X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımlara 2 kez yanıt vermesi ile ön satış etkinliğinde kısa sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran proje, borsa listelemelerinde de iyi performans gösteriyor.

İlk olarak OKX borsasında 0,020 dolardan listelenen ve yüzde 300’den fazla artarak 0,075 dolara kadar yükselenen Wall Street Memes token, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,0374 dolardan işlem görüyor.

Yatırımcılar, OKX’in yanı sıra HTX, Gate.io, LBank, MEXC ve Uniswap gibi borsalardan Wall Street Memes token satın alma imkanı buluyor.

Proje ekibi tarafından yapılan buyback yani token geri alımı duyurusu ise Wall Street Memes topluluğunu yakından ilgilendiriyor. 11 Ekim TSİ 21.00’te tamamlanacak olan geri alım sonrasında dolaşımdaki Wall Street Memes token arzının azalması ile fiyat trendinin ne yönde olacağı merak ediliyor.

Viral meme’ler yaratarak popülerlik ve gelir elde etme imkanı sunan ve Elon Musk’ın radarına girmeyi başaran proje, fiyatların artma ihtimalini yaratan geri alım öncesinde yatırımcılarını bekliyor.

Web3 Dünyasına Açılan Kapınız: Launchpad XYZ

Her kesimden yatırımcının Web3 dünyasına açılan kapısı olarak kendini tanıtan Launchpad XYZ projesi, topladığı 1,8 milyon dolarlık ön satış fonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kripto ekosistemi büyüdükçe bu dünyaya adım atmak isteyen kullanıcı sayısı da hızla artıyor. Ancak Web3 dünyası herkes tarafından kolay bulunmuyor.

Web2 ile Web3 dünyası arasında köprü görevi görmeyi amaçlayan Launchpad XYZ, blok zincirindeki en iyi projelere erişim sağlayan, NFT’lerden Oyna-Kazan oyunlarına kadar her türlü girişimi barındıran bir platform yaratıyor. Proje ekibi yeni kullanıcılar için bir eğitim departmanı bile planlıyor.

Yatırımcıların tam donanımlı platforma erişmesi için projenin native tokeni olan Launchpad XYZ token satın alması gerekiyor. Web3 dünyasına girişi kolaylaştıran projeye yatırım yapmak isteyenler, ETH, USDT, BNB ya da kredi kartı kullanarak LPX token alabiliyor. 

Proje sayfasında bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yüzde 14’lük bir bonus uygulaması olduğu ve uygulamanın tamamlanmasına saat kaldığı da göze çarpıyor.

Hepsi Bir Arada Kripto Ekosistemi: yPredict

Yapay zeka, gün geçtikçe daha fazla alanda kullanıcıların karşısına çıkıyor. Blok zinciri teknolojisini yapay zeka ile birleştiren yPredict isimli bir kripto para projesi, son teknoloji fiyat tahmini platformu ile dikkat çekiyor.

yPredict platformunun merkezinde projenin native tokeni olan YPRED coin bulunuyor. Yatırımcılar ön satış etkinliği aracılığıyla borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan yPredict token satın alımı yapabiliyor. 

YPRED token yatırımcıların, çok katmanlı bir platforma erişimine olanak tanıyor. Kapsamlı yatırım ve analiz araçlarını içeren bu platform, analistleri, yatırımcıları, programcıları ve borsa uzmanlarını hedefliyor.

İnsan hatasını ortadan kaldırmayı, yapay zekayı işin içine katmayı ve sektöre hız kazandırmayı amaçlayan yPredict ile kullanıcılar, duyarlılık analizlerinden, yapay zeka destekli fiyat tahminlerine, otomatik göstergelerden işlemsel veri analizine kadar her şeye erişebiliyor.

Kullanıcılar YPRED tokenlerini platformun premium özelliklerine erişmek için kullanıyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı da sunan proje, yapay zekanın geleceğine inanan yatırımcıları bekliyor.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla mevcut aşamada 0,1 dolar karşılığında satılan yPredict tokenin bir sonraki aşamadaki fiyatının 0,11 dolar olması bekleniyor. Ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonların ise 4 milyon doları geçtiği görülüyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ekim Ayının Dikkat Çeken Kripto Para Projeleri
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!