Dev Bitcoin Balinası Yıllar Sonra Uyandı: 140 Milyon Dolarlık İşlem!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin balinası 3 yıllık sessiz bekleyişin ardından milyonlarca dolar değerinde BTC transferi yaparak dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından sunulan verilere göre yaklaşık 3 yıldır aktif olmayan bir Bitcoin balinası 7 Ekim günü harekete geçti. Balinanın 3 yıl sessizliğin ardından yaptığı işlemse yaklaşık 140 milyon dolar değerinde 5 bin BTC’yi farklı cüzdanlara transfer etmek oldu.

Toplamda iki farklı adrese transfer gerçekleştiren balina, 4 bin BTC’yi “bc1q5r…40g22c” isimli adrese, kalan 1.000 BTC’yi ise “34aed..yHr8D” isimli bir adrese transfer etti. Balinanın transfer işlemini gerçekleştirdiği adreslerin ikisi de yeni oluşturulan adreslerdi.

Yapılan transferlerin ardından balinanın 3 yıl boyunca varlıklarını tuttuğu cüzdanda hiç Bitcoin kalmadı. Balinanın, 1.000 BTC‘yi 2 farkı cüzdana aktarırken 825 BTC‘yi alan adres transfer işlemlerini devam ettirerek elindeki Bitcoinleri farklı miktarlarda dağıttı.

Habere konu olan Bitcoin balinası 23 Haziran 2020’de Poolin madencilik havuzundan 5.000 BTC’yi kendi cüzdanına aktarmıştı.

Balinanın 3 yıl aradan sonra böyle bir işlemi neden yaptığı belirsizliğini korusa da özellikle son aylarda aktif olan balina sayısındaki artış piyasa analistleri için olası bir volatilitenin öncü sinyalleri anlamına geliyor.

Dev Bitcoin Balinası Yıllar Sonra Uyandı: 140 Milyon Dolarlık İşlem! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Bitcoin Balinası Yıllar Sonra Uyandı: 140 Milyon Dolarlık İşlem!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!