FTX Destekçisi Ünlü İsim Yok Olacaklar Dedi: Kripto Kovboyu Binance CEO’su CZ Mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanadalı milyoner yatırımcı Kevin O’Leary, artan regülasyonların kripto para sektöründeki “kovboyları” yok edeceğini iddia etti.

FTX borsasının gizli destekçisi ve batış sürecinde neredeyse ipten alacak Kanadalı yatırımcı ve girişimci Kevin O’Leary, kısa sürece önce CoindeskTV’de katıldığı bir yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. O’Leary kripto para sektörü regülatif netlik kazandıkça kripto kovboyları olarak adlandırdığı kitlenin yok olacağını öne sürdü.

Bu sektörün kurucuları olan tüm kripto kovboylarının hepsi yakında yok olacak. Hepsinin sırtında oklar var.

Öte yandan kripto para piyasasının %100 şekilde regülasyonlarla uyumlu olmadığını belirten milyoner yatırımcı, regülasyonlar tamamlanana kadar bu sektöre yatırım yapmayacağını dile getirdi:

Kripto hala umut vaat ediyor. Risk sermayesine yatırım yaptığınızda 10 girişimden sekizi başarısız oluyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kripto para borsalarına karşı davalarını sürdürürken henüz bir regülatif netlik sağlanmış durumda değil. Öte yandan başta Hong Kong, İngiltere ve Singapur olmak üzere dünyanın geri kalanı kripto para sektörüne karşılık daha net bir çizgi ve düzenleyici tavır sergiliyor.

Regülasyonlar Binance’in sonunu mu getirecek?

Popüler ve milyoner yatırımcı O’Leary’nin zamanında FTX’in çöküşünden Binance’i sorumlu tutması ve regülasyonların “kripto kovboylarını” bitireceğinden bahsetmesi açıklarımın hedefinde CZ’nin mi olduğu soru işaretlerini doğurdu. O’Leary’nin söylemleri “regülasyonlar CZ’nin sonunu getirecek” çıkarımı yapılmasına yol açtı.

FTX Destekçisi Ünlü İsim Yok Olacaklar Dedi: Kripto Kovboyu Binance CEO’su CZ Mi? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Destekçisi Ünlü İsim Yok Olacaklar Dedi: Kripto Kovboyu Binance CEO’su CZ Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!