2017 Boğasının Yıldızı 99 Altcoin Değerlendirildi: 79’u O Fiyatları Asla Göremeyecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para meraklısı bir kullanıcı, 2017 boğasındaki en değerli ilk 100 kripto paranın analizini yaparak dikkat çeken verileri gözler önüne serdi.

Twitter’da “0xdavanai” takma adını kullanan kripto meraklısı bir kullanıcı, 2017 yılının Aralık ayında Bitcoin’in (BTC) o dönemin en yüksek seviyesindeyken piyasa değerine göre en büyük ilk 100 kripto paranın daha sonra gösterdiği performansları analiz etti.

Söz konusu 100 kripto para içerisinde yalnızca 21’inin 2021 yılında yaşanan boğada en yüksek seviyesini (ATH) aştığını söyleyen kullanıcı, 27 projenin de dolandırıcılık olarak sonuçlandığına yer verdi. Kullanıcı ayrıca 79 kripto paranın da asla en yüksek seviyesini aşamayacağını dile getirdi.

Bitcoin ve Ethereum (ETH) ilk iki sırada kalmayı başarırken NEM’in (XEM) o dönemde ilk 100’de yer almasına karşın listenin dışına çıktığı ve Monero (MNR) ve Dash’in (DASH) listenin sonlarına yaklaştığı belirtildi.

2017 yılının popüler altcoin’i Ripple (XRP) ise yalnızca bir puan gerileyerek BNB’nin (BNB) arkasında 5. sıraya düştü. Öte yandan 2017 yılında boğa döneminde 19. kripto para olarak bulunan Populous Coin (PPT), mevcut sıralamada iki binlerde yer alıyor.

Listede yer alan kripto paralardan yalnızca BNB, Dogecoin (DOGE) ve Chainlink (LINK) sıralama olarak yükseliş gösterdi.

İlk yüz kripto paraya o dönem yatırım yapmış olan bir kişinin uzun vadede zarar etmiş olacağına dikkat çekilirken 3 tanesinin uzun vadede karlı olacağı vurgulandı. Mevcut fiyatlarda 68 kripto para o dönemin en yüksek seviyesinin altında işlem görüyor.

2017 Boğasının Yıldızı 99 Altcoin Değerlendirildi: 79’u O Fiyatları Asla Göremeyecek! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2017 Boğasının Yıldızı 99 Altcoin Değerlendirildi: 79’u O Fiyatları Asla Göremeyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!