Bitcoin Fonlarında Seri Sona Erdi, Kurumsallar Boğaya Döndü: Para Bu Altcoin’e Aktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 28 bin dolar seviyesini uzun bir süre sonra aşarken kurumsal kripto para fonlarında 6 haftalık çıkış serisi sona erdi. 

Coinshares resmi blog sayfasında paylaştığı verilerde, kurumsal kripto para fonlarındaki çıkışın peş peşe 6. haftaya ulaşmasının ardından geçtiğimiz hafta giriş yaşandığını aktardı. Geçtiğimiz hafta kurumsal kripto para fonlarına 21 milyon dolarlık para girişi olurken Solana’da yaşanan giriş miktarı büyük dikkat çekti.

Kurumsal kripto para fonlarında yaşanan girişlerde baş sırada 20,4 milyon dolarla yine Bitcoin (BTC) yer aldı.

Öte yandan Ethereum’da (ETH) 1,5 milyon dolar ile fon çıkışı 7. haftaya uzanırken short (kısa) Bitcoin fonundan da 1,5 milyon dolarlık çıkış gözlemlendi.

Solana’ya (SOL) yine fon girişi!

Altcoinlerde normal şartlarda çok fazla hacim görülmezken geçtiğimiz hafta Solana’da yaşanan giriş gündeme bomba gibi düştü. Bu yılın 27 haftasının 23 haftasında giriş yaşanan Solana, en çok ilgi gören altcoin oldu. Solana geçtiğimiz hafta 5 milyon dolar yatırım aldı. Bu denli büyük yatırım kurumsal yatırımcıların Solana’da boğa eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Öte yandan ülke bazlı çıkışlarda ABD listenin başında yer aldı. ABD, 19 milyon dolarlık çıkışa imza atarken diğer ülkelerden neredeyse para çıkışı olmadı. Almanya 17,7 milyon dolarlık para girişi ile dikkat çekti.

Bitcoin Fonlarında Seri Sona Erdi, Kurumsallar Boğaya Döndü: Para Bu Altcoin’e Aktı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fonlarında Seri Sona Erdi, Kurumsallar Boğaya Döndü: Para Bu Altcoin’e Aktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!