Efsanevi Analist Bitcoin’de Yükseliş Bekliyor: İşte Nedeni!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa analisti ve Bollinger Bantları teknik göstergesinin mucidi John Bollinger, Bitcoin’de (BTC) yükseliş getirebilecek formülü açıkladı.

Efsanevi analist John Bollinger 28 Eylül Perşembe günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’deki pozitif görünüme yer verdi. Teknik göstergenin 11-12 Eylül tarihlerinde Bollinger bandının alt seviyesinden güzel bir geri dönüş yaptığını belirten analist, eğer yukarı yönlü güçlü bir hareket gelirse bunun beraberinde “Bollinger üst bant yükselişi” olarak adlandırılan bir hamleyi beraberinde getireceğini savundu.

Böyle durumlarda Bitcoin fiyatı yükselişine devam ederken Bollinger bandının üst çizgisini paralelinde daha üst seviyelere taşıyarak yatırımcılara güzel fırsatlar sunabiliyor.

Halihazırda teknik göstergenin üst bandını test eden Bitcoin, bir geri çekilme riski de barındırıyor. Bu noktada fiyatın yukarı yönlü bir hamlesi, analiste göre kayda değer bir yükselişin başlangıcı olacak:

11-12 Eylül’de Bitcoin’in alt Bollinger bandından yaptığı başarılı dönüş halen daha belirleyici bir teknik faktördür. Bu, üst bantta yürümek için iyi bir formasyondur, yalnızca onay almak için biraz daha güce ihtiyacınız var.

Efsanevi Analist Bitcoin’de Yükseliş Bekliyor: İşte Nedeni! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsanevi Analist Bitcoin’de Yükseliş Bekliyor: İşte Nedeni!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!