Ünlü Milyoner Yine Bitcoin Dedi: Fiyat Önemsiz, Yarın Değil Bugün Alın!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki yatırımcıları, fiyatı hakkında düşünmek yerine bir an önce Bitcoin (BTC) almaları konusunda uyardı.

Robert Kiyosaki 19 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yatırımcılara Bitcoin, altın, gümüş ve bakır gibi değer saklama araçlarına yönelmeleri konusunda uyardı bulundu.

Kiyosaki insanların sürekli kendisine Bitcon, altın veya gümüşün fiyatının gelecekte ne olacağına dair sorular sorduğunu ancak bu soruları sormak yerine çok geç olmadan önce ilgili varlıkları biriktirmeleri gerektiğini belirtti:

Bana sürekli 2025’te altın, gümüş veya Bitcoin’in ne fiyatı ne olacak diye soruluyor. Bu çok aptalca bir soru. Daha önemlisi soru bugün kaç tane altın, gümüş veya Bitcoin’iniz var? Altın, gümüş, Bitcoin bugün pazarlığa konu ancak yarın olmayacak.

Ünlü milyonerin uyarısı, geçmişte yaptığı paylaşımlara benzer nitelikteydi. ABD ekonomisinin çöktüğünü bir kez daha yineleyen Kiyosaki, ülke ekonomisine bağlı olan hisse senetleri, tahviller ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarının da değer kaybedeceğini iddia etti.

Ünlü Milyoner Yine Bitcoin Dedi: Fiyat Önemsiz, Yarın Değil Bugün Alın! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner Yine Bitcoin Dedi: Fiyat Önemsiz, Yarın Değil Bugün Alın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!