Ethereum Olası Durumlara Nasıl Tepki Verecek? Gelecek Yılın Başı İçin 3 Fiyat Tahmini!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim şirketi Blofin, Ethereum (ETH) ağındaki net geliri ve sıradaki büyük yükseltme Cancun’u göz önünde bulundurarak 2024 yılı birinci çeyrek için fiyat tahmininde bulundu.

Blofin tarafından Ethereum’un gelecek fiyat hareketliliğine dair yayınlanan detaylı rapor ilgi topladı. Raporda özellikle 2024 yılının ilk çeyreğindeki Ethereum fiyatına yönelik 3 farklı fiyat tahmin yapılırken yükseliş yönlü beklenti dikkatlerden kaçmadı.

Ethereum’daki The Merge yükseltmesiyle birlikte gelen deflasyonist yapının fiyatı yukarı taşımak için kritik bir görev üstlendiğini belirten rapor sıradaki büyük yükseltmeyi de göz ardı etmedi. Geliştiricilere göre 2023 yılının son çeyreğinde hayata geçecek olan Cancun güncellemesine fazlasıyla yer veren raporda, Ethereum için en iyi durumda 9.700 dolarlık fiyat tahmini heyecan yarattı.

Cancun yükseltmesinin Ethereum ağının net gelirini artıracağı öne sürülürken bir çeyrekte yaşanabilecek 2 katlık yükselişe dikkat çekildi. Raporda, 2023’ün son çeyreğinde ağdaki net gelirin 953 milyon dolar olabileceği fakat Cancun ile birlikte 2024’ün ilk çeyreğinde bu sayının 1,9 milyon dolara ulaşabileceği öngörüldü. Böyle bir artışa paralel olarak Ethereum fiyatının Ocak 2024‘de 5.300 dolar, Mart 2024‘de ise 9.700 dolara yükselebileceği ifade edildi.

Bununla birlikte Fiyat-Kazanç eğrisinin önemini vurgulayan rapor, 300 puanlık bir F/K eğrisi için bu fiyat tahminlerini yaparken 150 puanlık bir eğri olasılığında beklentilerini düşük tuttu. F/K eğrisinin 150 puan olması durumunda fiyatın ocak ayında 2.670 mart ayında 4.900 dolar olabileceği vurgulandı.

Gelirlerin sabit kalması ve F/K eğrisinin 300 puan olması durumunda 2024’ün ilk çeyreğinde ağın net kazancının 826 milyon dolar olacağını vurgulanırken Ethereum için ocak ayında 2.670 mart ayında ise 6.500 dolarlık tahmin yapıldı. Aynı şekilde F/K eğrisinin 150 puan olması durumunda ocak ayı için 2.150 ve mart ayı için 3.200 dolarlık fiyat tahmini geldi.

Rapora göre Ethereum ağının net geliri düşmesi ama Cancun’un başarıyla sonuçlanması durumundaysa 2024’ün ilk çeyreğinde 672 milyon dolarlık bir net kazanç ön görülürken 300 puanlık bir F/K eğrisinde fiyatın ocak ayında 4.100 ve mart ayında 5.400 dolar olabileceği yazıldı.

Ethereum Olası Durumlara Nasıl Tepki Verecek? Gelecek Yılın Başı İçin 3 Fiyat Tahmini! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Olası Durumlara Nasıl Tepki Verecek? Gelecek Yılın Başı İçin 3 Fiyat Tahmini!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!