Bloomberg Analistine Göre Bitcoin 30 Binde Durmamalı: ABD İçin Tehlike Çanları!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’deki (BTC) 30 bin dolarda takılı kalmasının ABD için ciddi bir ekonomik kriz habercisi olduğunu öne sürdü.

Mike McGlone 20 Temmuz tarihinde Twitter üzerinden paylaştığı raporunda, Bitcoin’deki durağanlığın daha ciddi bir ekonomik sorunun öncüsü olabileceğini ifade etti. Analist, Bitcoin’in 2022 yılındaki dip seviyesinden güzel bir şekilde toparladığını fakat son dönemlerde Nasdaq özelinde yaşanan yükselişlere ve dolar endeksinin (DXY) düşüşüne kayıtsız kaldığını işaret etti.

Bitcoin’deki bu 30 bin dolar durağının uzamasının deflasyonist bir ekonomik fırtınadan önceki sessizlik olarak tanımlanabileceğini belirten McGlone, çanların ABD ekonomisi için çaldığını ima etti.

BlackRock tarafından başlatılan spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) rüzgarına da değinen deneyimli isim, kurumsallardan gelen talebin bir yükselişi tetikleyebileceğini öne sürdü. Öte yandan 2023 yılı içerisinde bir ETF onayı gelmesini beklemediğini yazdı.

Blackrock’un yaklaşık bir ay önce Bitcoin ETF oyununa girmesi, 2017’de vadeli işlemlerin ve 2021’de vadeli işlemlere dayalı ETF’lerin ortaya çıkmasına benzer bir kısa vadeli ralliyi tetiklemiş olabilir. Bununla birlikte 2023’te bir ETF lansmanı gelmeyebilir.

Bloomberg Analistine Göre Bitcoin 30 Binde Durmamalı: ABD İçin Tehlike Çanları! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analistine Göre Bitcoin 30 Binde Durmamalı: ABD İçin Tehlike Çanları!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!