Tesla Kodlarındaki Bitcoin ve Dogecoin Detayı Gündemde: Söylentiler Doğru mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektronik araç devi Tesla’nın ödeme sayfasında yer alan kaynak kodunda yer alan Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) ibareleri kripto para topluluğunu heyecanlandırdı.

Kripto para topluluğu Tesla’nın ödeme sayfasındaki kaynak kodunda yer alan Bitcoin ve Dogecoin ibaresiyle sallandı. Kaynak kodundan yola çıkılan ve topluluk tarafından ortaya atılan iddiada Tesla’nın tekrardan kripto para birimleriyle ödeme almaya başlayacağı öne sürüldü.

Geçmişe yönelik yapılan bir doğrulama sonucunda, Bitcoin ve Dogecoin’in 2023 yılının Ocak ayından beri Tesla’nın kaynak kodlarında yer aldığı ortaya çıktı. Söz konusu kaynak kodları Tesla’nın tekrardan Bitcoin ile araç satışına tekrardan başlayacağı akıllara getirdi.

Fakat çok geçmeden durumun tahmin edildiği gibi olmadığı anlaşıldı. Doğrulamayı yapanlar Tesla’nın muhtemelen ödeme yöntemlerini devre dışı bıraktıktan sonra kaynak kod üzerinde Bitcoin ibaresini silmediğini ifade etti. Elektronik araç devi üretimini yaptığı araçların Bitcoin ile alım-satımını 2021 yılında kısa süreliğine kabul etmişti.

Tesla 2023 yılı ikinci çeyrek raporunda herhangi bir Bitcoin ve Dogecoin alımı veya satımı yapmadığını açıklamıştı.

Tesla Kodlarındaki Bitcoin ve Dogecoin Detayı Gündemde: Söylentiler Doğru mu? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tesla Kodlarındaki Bitcoin ve Dogecoin Detayı Gündemde: Söylentiler Doğru mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!