Wall Street Analisti: Ripple’daki Sert Yükseliş Bitcoin Boğası İçin İyi Bir Örnek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street’in tanınan ismi Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, Ripple (XRP) grafiğindeki bir göstergeye işaret ederek Bitcoin (BTC) için yükseliş sinyali verdi.

Bağımsız araştırma ve yatırım danışmanlığı şirketi Fairlead Strategies’in kurucusu ve analist Katie Stockton, XRP fiyatındaki yükselişin Bitcoin’i yukarı taşıyabileceğini ifade etti. Yakın tarihli bir analizinde “Ichimoku bulutu” adı verilen bir teknik analiz göstergesinden yararlanan Stockton, XRP’nin bu göstergeyle olan ilişkisini yorumladı.

XRP’nin bulut direncini kırmış olması Bitcoin için iyi bir örnek temsil ediyor.

XRP geçen hafta yaklaşık %60 artış göstererek Ağustos 2021‘den bu yana en iyi performansını kaydetti. XRP’nin haftalık grafiğinde bu göstergenin direncini güçlü bir şekilde kırdığını ve üzerinde tutunmayı başardığını belirten deneyimli isim, Bitcoin’in benzer bir performans izleyebileceğini ima etti.

Stockton XRP için 0,92 doların ilk hedef olacağını belirtirken açıklamasının satır aralarındaki şu detaylar dikkat çekti:

Hareket grafikte anlamlı çünkü bir yıl süren baskı kırılıyor ve yükseğe doğru net bir hareket görülüyor. Orta vadeli momentum olumlu ve (şaşırtıcı bir şekilde) yukarı yönlü tükenme belirtisi yok, bu da yukarı yönlü takibi destekliyor. Bana göre XRP’nin karışılacağı bir sonraki direnç 0,92 dolar olacak.

Genel kanıya göre belirtilen bulut direncinin üzerinde bir kalıcılık sağlandığında bu yükseliş yönlü yorumlanırken bulutun altına doğru bir hareket ise düşüş belirtisi olarak algılanıyor. Bitcoin halihazırda bulut grafiğinin üst direnci ile mücadele ediyor. Katie Stockton ise XRP özelinde gerçekleşen kırılmaya benzer bir hareketin Bitcoin için de gerçekleşeceğini savunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,8 yükselen Bitcoin, yazım esnasında 30.200 dolardan işlem görüyor.

Wall Street Analisti: Ripple’daki Sert Yükseliş Bitcoin Boğası İçin İyi Bir Örnek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street Analisti: Ripple’daki Sert Yükseliş Bitcoin Boğası İçin İyi Bir Örnek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!