OKX’den Bitcoin ve BRC-20 Tokenları İçin Cüzdan Üzerinde Staking Benzeri Yeni Sistem

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKX, kullanıcıların cüzdan üzerinde Bitcoin (BTC) ve BRC-20 tokenları için staking benzeri yeni sistemini tanıttı.

OKX resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, Bitcoin üzerine kurulmuş BRC-20 protokolünün genişletilmiş bir versiyonu olan BRC20-S protokolünü duyurdu. Geliştirilen protokol sayesinde BRC-20 sahiplerinin topluluğa bağlıklarını gösterdikleri ve Bitcoin ağına katıldıkları için ödüllendirileceği yeni staking benzeri sistemini paylaştı.

Borsa, BRC20-S protokolü sayesinde kullanıcıların Bitcoin veya BRC-20 tokenlarını OKX Wallet üzerinden staking benzeri bir işleme sokabileceklerini açıkladı. Bunun yanı sıra protokolün açık kaynak kodlu olacağı bu sayede kullanıcıların BRC20-S protokolü üzerinde stake havuzları ve tokenlar gibi kendi projelerini oluşturabilecekleri de belirtildi.

Ayrıca bu protokolün OKX Wallet’ın Web3 Earn ürün yelpazesini tamamlayacağı söylenirken yakın tarihte BRC20-S tokenları için bir pazar yeri açılacağı da bildirildi.

OKX İnovasyon Birimi Başkanı Jason Lau, OKX Wallet’ın Bitcoin ve BRC-20 tokenları için staking hizmetleri sağlayan ilk multi-chain cüzdan olduğunu belirtti. Lau, bu protokolün geliştirilmesinde ekosisteme katılmak için daha fazla fırsat talep eden OKX Wallet kullanıcılarının etkili olduğunu dile getirdi.

OKX’den Bitcoin ve BRC-20 Tokenları İçin Cüzdan Üzerinde Staking Benzeri Yeni Sistem isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OKX’den Bitcoin ve BRC-20 Tokenları İçin Cüzdan Üzerinde Staking Benzeri Yeni Sistem
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!