Devasa Ethereum Transferi: Ön Satıştan Alınan 116 Milyonluk ETH Borsaya Taşındı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum halka arzına (ICO) katılan bir balina, 8 yıl aradan sonra 61 bin ETH transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.

On-chain verilere göre bir Ethereum ön satışına katılan bir balina 8 yıl sonra harekete geçti. 30 Temmuz 2015 tarihinde Ethereum ICO’sundan 19 bin 38 dolar karşılığında 61 bin 216 ETH alan balina bu varlıkların hepsini ABD merkezli kripto para borsası Kraken’e aktardı. Varlıkların güncel değeri 116 milyon dolar ediyor.

Uzun süreli sessizliğin ardından harekete geçen balina, ilk olarak deneme amaçlı 90 dolarlık ETH’yi Kraken’e gönderdi. Balina ilk transferin ardından 116 milyon dolarlık geri kalan bakiyeyi borsaya aktarırken bu işlem için sadece 3 dolar ödedi. Balinanın söz konusu cüzdanında halihazırda yaklaşık 1 milyon dolar değerinde Etherem Classic (ETC) bulunuyor.

Erken dönem katılımcısının 2015 yılında ETH başına 0,31 dolar maliyetle yatırım yaptığı göz önüne alındığında, söz konusu Ethereum’lar mevcut 1.910 dolarlık fiyatta ortalama %613.500 karda bulunuyor.

Piyasa analistleri uzun yıllar sonra yapılan bu transferi satış öncesi bir hazırlık olarak yorumlarken tarihsel olarak nadir görülen balina hareketlerinin benzer şekilde sonuçlandığı hatırlatıldı.

Coingecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 değer kazanan Ethereum, yazım esnasında 1.910 dolardan işlem görüyor.

Devasa Ethereum Transferi: Ön Satıştan Alınan 116 Milyonluk ETH Borsaya Taşındı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Devasa Ethereum Transferi: Ön Satıştan Alınan 116 Milyonluk ETH Borsaya Taşındı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!