Meme Coinler ile 160 ETH’lik Vurgun Yapan Dolandırıcı İfşa Oldu: 2 Proje İçin Uyarı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Bir dolandırıcının meme coinler yaratarak 160 Ethereum (ETH) vurgun yaptığı ortaya çıkarken 2 yeni meme coin için de uyarı verildi.

On-chain analitik platformu Lookonchain 9 Temmuz tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yatırımcıların meme coinlere yönelik yoğun ilgisini istismar ederek son 1 ay içerisinde 315 bin dolar değerinde 160 ETH vurgun yapan dolandırıcıyı ifşa etti.

Verilen bilgilere göre dolandırıcı, tespit edilen ilk faaliyetine kripto para borsası KuCoin’den 1,5 ETH çektikten sonra meme coin TOMMY‘i yaratarak başladı. Dolandırıcı, TOMMY’e 1 ETH likidite sağladıktan 18 gün sonra tüm likiditeyi kaldırarak 53 bin dolar değerinde 28,7 ETH’lik vurgun yaptı.

Dolandırıcı daha sonrasında KSI, ZUCK ve BILL meme coinlerini yarattı. Bu 3 meme coin için de aynı yöntemi izleyen dolandırıcı, 260 bin dolar değerinde 140 ETH daha kazandı.

Bu meme coinlere dikkat!

Lookonchain, dolandırıcının şu anda WALTER2.0 ve GIGA2.0 olmak üzere 2 meme coin daha oluşturarak 2 ETH likidite sağladığını belirtti. Dolandırıcının söz konusu projelerde henüz likiditeyi çekmediğini vurgulayan Lookonchain, yatırımcıları 2 meme coin hakkında uyardı ve net bir dille kesinlikle satın alınmaması gerektiğini söyledi.

Meme Coinler ile 160 ETH’lik Vurgun Yapan Dolandırıcı İfşa Oldu: 2 Proje İçin Uyarı! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coinler ile 160 ETH’lik Vurgun Yapan Dolandırıcı İfşa Oldu: 2 Proje İçin Uyarı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!