Glassnode: Küçük Bitcoin Yatırımcıları Agresif Şekilde BTC Biriktiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son verilere göre düşük bakiyeli Bitcoin yatırımcıları agresif bir yatırım stratejisiyle BTC biriktiriyor.

On-chain analitik platformu Glassnode 3 Temmuz tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, “karides” olarak adlandırılan 1 BTC’den daha düşük bakiyeye sahip olan yatırımcı grubunun agresif bir alım stratejisi güttüğünü belirtti.

Verilere göre karidesler son 130 günde aylık alım oranlarını ivmeli bir şekilde yükselterek aylık yatırım miktarlarını 1 milyar dolar değerinde 33,4 bin BTC seviyesine çıkardı. Söz konusu küçük Bitcoin yatırımcılarının mevcut durumda 40 milyar dolar değerinde 1,33 milyon BTC‘ye sahip olduğu dile getirildi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto para ekosistemine karşı aldığı politik pozisyon ve aktörlere açtığı davaların karides yatırım kararları üzerinde etkili olabileceği düşünülüyor.

Resim

Öte yandan uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının yaklaşık son 2 yıldır kararlı bir alım güdüsüyle toplamda 30,9 milyar dolar değerinde 1,01 milyon BTC satın aldığı kaydedildi. Uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının toplam varlığı 14,47 milyon BTC ile 14,49 milyon BTC‘lik zirvenin %0,48 altında bulunuyor.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %12,8 değer kazanan Bitcoin, son 24 saat içerisinde %0,5 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 30.679 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Glassnode: Küçük Bitcoin Yatırımcıları Agresif Şekilde BTC Biriktiriyor! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode: Küçük Bitcoin Yatırımcıları Agresif Şekilde BTC Biriktiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!